Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atac cu rachete asupra unor zone rezidentiale din Kabul. Cel putin trei oameni au murit

Adevărul Adevărul,
Atac cu rachete asupra unor zone rezidentiale din Kabul. Cel putin trei oameni au murit

Mai multe rachete au lovit, la primele ore ale zilei de sambata, zone rezidentiale din capitala Afganistanului, iar cel putin trei civili au murit si zeci de persoane au fost ranite, au anuntat oficiali din politie, citeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Mai multe rachete au lovit zone rezidentiale din Kabul

Mai multe rachete au lovit, la primele ore ale zilei de azi, zone rezidentiale din capitala Afganistanului, iar cel putin trei civili au murit si zeci de persoane au fost ranite, relateaza Reuters.

Reactia lui Tudorache, inculpat de DNA pentru spalare de bani: Oare ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008?

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, audiat toata noaptea si inculpat de DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor, a reactionat pe Facebook sustinand ca are incredere in justitie, dar nu poate sa nu se intrebe ce reclama atata urgenta, in cazul unor presupuse fapte din 2008.

Tir de rachete asupra Ambasadei SUA din Irak

Mai multe rachete au fost lansate marti seara, la Bagdad, asupra asa-numitei Zone Verzi, unde se afla Ambasada Statelor Unite ale Americii, relateaza Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )