Libnet.ro
UNICEF

06:30

Atac sangeros pe strazile din Londra! Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat

Antena3 Antena3,
Atac sangeros pe strazile din Londra! Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in timp ce mergea pe strada, in Londra. Incidentul s-a petrecut la orele de varf pe strada Matthias din zona Stoke Newington, Londra. Politia si un. continuă pe Antena3

VIDEO Un copil de trei ani din judetul Iasi a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna Braiesti, a decedat in aceasta dupa-amiaza in curtea scolii din localitate, dupa ce a cazut in fosa septica, scrie Ziarul de Iasi. Acesta nu era inmatriculat la gradinita, iar, potrivit Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, copilul a ajuns acolo neinsotit. Directorul scolii din localitate ar urma sa isi prezinte demisia.

Ea a murit dupa o partida de amor in trei. Sfarsitul tragic al tinerei de 18 ani face inconjurul lumii

Ivana, o tanara in varsta de 18 ani din Olanda, a murit dupa ce a fost protagonista unei partide de amor in trei. Incidentul a avut loc in Kuala Lumpur, Malaezia, iar Ivana Smit a cazut de la etajul 20 al.

Un istoric a gasit casa din Londra in care Shakespeare a scris Romeo si Julieta (FOTO)

Dupa zece ani de cautari, un istoric a identificat locatia casei din Londra in care William Shakespeare a scris Romeo si Julieta, relateaza CNN. Potrivit unor evidente fiscale din anii 1597-1598, se stia.

Iasi: Un copil de 3 ani A MURIT dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate

Un copil de trei ani din satul Buda, comuna ieseana Braiesti, a murit dupa ce a cazut in fosa septica a scolii din localitate, informeaza Ziarul de Iasi. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar.

Mii de activisti pentru mediu blocheaza strazile din centrul Londrei

Mii de persoane s-au alaturat unei rebeliuni climatice la Londra, blocand traficul si perturband cursul normal al lucrurilor pentru a cere actiune in privinta crizei ecologice.

Un barbat de 52 de ani a murit dupa ce a cazut intr-o fantana din Prahova

Un barbat a decedat, duminica, in satul Stoenesti din comuna prahoveana Aricestii Rahtivani, dupa ce a cazut intr-o fantana adanca de 30 de metri, el fiind scos in urma interventiei echipelor de salvare,.

'Game of Thrones': Arya Stark, cel mai sangeros personaj din serial

Arya Stark este personajul din serialul Game Of Thrones care a petrecut cel mai mult timp comitand crime pe parcursul intregii serii, potrivit unei analize realizate de Press Association, transmite Agerpres.

Povestea emotionanta a copilului de 3 ani care a murit dupa ce a cazut in haznaua din curtea unei scoli din Iasi / El mergea zilnic la scoala cu patru din cei sapte frati

Danut, baietelul de 3 ani dintr-un sat din Iasi care a murit luni, dupa ce a cazut in fosa septica din curtea scolii, provine dintr-o familie cu opt copii si mergea zilnic la scoala cu patru dintre fratii lui, asa cum s-a intamplat si cu o zi in urma. Mergea dimineata cu ei, statea in clasa cu ei, iar dupa ore se intorceau cu totii acasa, povesteste mama baietelului. Haznaua in care a cazut copilul se afla in spatele WC-ului din curtea scolii si era asigurata doar cu o tabla ruginita, langa care era proptit un bustean, scrie Ziarul de Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )