Libnet.ro
UNICEF

20:15

Atac SANGEROS in SUA. Cel putin cinci oameni AU MURIT dupa ce un barbat A DESCHIS FOCUL pe aeroportul din Florida (VIDEO)

B1 B1,
Atac SANGEROS in SUA. Cel putin cinci oameni AU MURIT dupa ce un barbat A DESCHIS FOCUL pe aeroportul din Florida (VIDEO)

Atac sangeros in Statele Unite. Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul pe aeroportul din Florida. Suspectul a fost prins de politisti, informeaza B1. continuă pe B1

Atac SANGEROS in SUA. Cel putin cinci oameni AU MURIT dupa ce un barbat A DESCHIS FOCUL pe aeroportul din Florida

Atac sangeros in Statele Unite. Cinci persoane au murit si mai multe au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul pe aeroportul din Florida. Suspectul a fost prins de politisti, informeaza B1.

VIDEO. Atac armat pe un aeroport din Florida. Cel putin cinci morti si noua raniti

Cel putin cinci persoane au fost ucise, iar multe altele sunt ranite dupa incidentul armat produs vineri in incinta Aeroportului Fort Lauderdale din statul american Florida.

Dragnea: Nu m-am dus cu o lista la Grindeanu si i-am cerut sa o accepte; cel putin cinci nume au fost propunerile lui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Parlament, ca nu a mers cu lista de ministri la premierul desemnat Sorin Grindeanu si nu i-a cerut sa o accepte, cel putin cinci propuneri venind din partea viitorului prim-ministru.

Cel putin 20 oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat la New York

Cel putin 20 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York.

Cel putin 37 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn

Cel putin 37 de persone au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York, relateaza NBC News. Serviciile de urgenta au ajuns la fata locului, in gara Atlantic, iar circulatia trenurilor in zona a fost intrerupta.

Cel putin 100 de oameni au fost raniti dupa ce un tren a deraiat in Brooklyn

Cel putin 100 de persone au fost ranite dupa ce un tren a deraiat miercuri in Brooklyn, New York, relateaza NBC News. Serviciile de urgenta au ajuns la fata locului, in gara Atlantic, iar circulatia trenurilor in zona a fost intrerupta.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin cinci morti si opt raniti VIDEO UPDATE

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte opt au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Luaderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Miami. Primele informatii arata ca este vorba de un singur atacator, care este deja in custodia politiei locale, trasmite NBC News.

Atac armat la Aeroportul Lauderdale din Florida: cel putin cinci morti si opt raniti. Atacatorul, un fost militar hispanic VIDEO UPDATE

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte opt au fost ranite, dupa ce un atacator inarmat a deschis focul in incinta aeroportului international Lauderdale-Hollywood, situat la aproximativ 34 de kilometri de metropola Miami. Atacatorul, un tanar hispanic care sosise pe aeroportul din Florida cu un zbor din Alaska, se afla in custodia politiei locale, trasmite NBC News.

Un nou atac VIOLENT in Siria: Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata

Un alt atac violent a avut loc in Siria, acesta avand loc asupra unei cladiri care era folosita de un grup insurgent cunoscut anterior drept Frontul al-Nusra. Potrivit Observarorului Sirian pentru.

Brazilia: Un nou masacru intr-o inchisoare, cel putin 33 de detinuti au fost ucisi

Cel putin 33 de detinuti au fost masacrati vineri intr-o inchisoare din statul Roraima, in nordul Braziliei, la cinci zile dupa o revolta sangeroasa care a costat viata a 56 de prizonieri in Manaus, in Amazonia, anunta autoritatile locale, citate de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )