Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un nou atac VIOLENT in Siria: Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata

B1 B1,
Un nou atac VIOLENT in Siria: Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata

Un alt atac violent a avut loc in Siria, acesta avand loc asupra unei cladiri care era folosita de un grup insurgent cunoscut anterior drept Frontul al-Nusra. Potrivit Observarorului Sirian pentru. continuă pe B1

ATAC ARMAT la o petrecere din Brazilia! Cel putin 11 persoane au MURIT

Atac armat la o petrecere de Anul Nou din Brazilia! Cel putin 11 oameni au fost ucisi in orasul Campinas. Un barbat a intrat inarmat la o petrecere privata, arata B1 TV. Politistii suspecteaza.

Un NOU ATAC ARMAT a avut loc la ISTANBUL! Atacatorul a reusit sa fuga!

Un nou atac armat a avut la Istanbul. De data aceasta, atacul a avut loc la o moschee, unde cel putin doua persoane au fost ranite, din primele informatii oferite de turkhabergazetesi. com. Atacatorul a fugit.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul. Cel putin 35 de persoane au fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o pusca.

ATAC ARMAT intr-un club celebru din TURCIA: Cel putin 35 de persoane ar fi fost ucise, iar alte cateva zeci, ranite (FOTO, VIDEO)

Atac armat in noaptea de Revelion intr-un celebru club din Istanbul, Turcia. Cel putin 35 de persoane ar fifost ucise, iar alte cateva zeci, ranite dupa ce un barbat inarmat cu o.

Atac cu masina capcana la Bagdad. Cel putin 10 morti

Autoritatile irakiene au anuntat luni dimineata ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, iar alte 35 au fost ranite dupa ce o masina-capcana a explodat in districtul Sadr City din Bagdad .

Indonezia: Cel putin 23 de persoane ucise si cateva zeci ranite intr-un incendiu pe o ambarcatiune

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata si zeci au fost ranite duminica intr-un incendiu ce a izbucnit la bordul unei ambarcatiuni care transporta aproape 250 de persoane spre insule , la nord de capitala indoneziana Jakarta.

Explozie in Sadr City (Bagdad), cel putin 10 morti

Cel putin 10 persoane au fost ucise si 35 ranite dupa ce o masina a explodat intr-o piata aglomerata din Sadr City, in suburbiile Bagdadului, anunta surse din politie si din serviciile de interventie, citate de Reuters.

Istanbulul este zguduit de un nou atac. Doua persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-o moschee

Autoritatile turce sunt, din nou, in alerta dupa ce doua persoane au fost ranite intr-un nou atac armat la Istanbul, la moscheea Hasan Pasha din Alger.

O ambarcatiune cu circa 250 de persoane la bord A LUAT FOC! Cel putin 23 de MORTI si ZECI de RANITI

O ambarcatiune care transporta aproape 250 de persoane a luat foc, duminica, in Indonezia, iar in urma incidentului cel putin 23 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite. Ambarcatiunea.

Este CEL MAI MARE masacru comis. MACEL intr-o inchisoare: Cel putin 60 de MORTI

Cel putin 60 de persoane au murit in noaptea de duminica spre luni, in urma unei revolte care a izbucnit intr-o inchisoare din Manaus, in nordul Braziliei. Pentru moment, am.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )