Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atena: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis in fata unui sediu al partidului Zori Aurii

B1 B1,
Atena: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis in fata unui sediu al partidului Zori Aurii

Doua persoane au fost ucise, iar o a treia a fost grav ranita, vineri, intr-un atac comis in fata unui sediu din Atena al partidului Zori Aurii, potrivit politiei elene, citate de AFP. Doua persoane au. continuă pe B1

Unul dintre liderii gruparii al-Shabaab a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot in Somalia

Liderul shebab Ibrahim Ali Adbi, alias Anta-Anta, prezentat ca unul dintre principalii organizatori ai atacurilor sinucigase ale gruparii al-Shabaab, a fost ucis luni intr-un atac cu un avion american fara pilot in.

Unul dintre liderii teroristi din Somalia a fost ucis intr-un atac cu un avion american fara pilot

Liderul shebab Ibrahim Ali Adbi, alias Anta-Anta, prezentat ca unul dintre principalii organizatori ai atacurilor sinucigase ale gruparii al-Shabaab, a fost ucis luni intr-un atac cu un avion american fara pilot in.

Octombrie NEGRU. Aproape 1000 de persoane au fost ucise luna trecuta in Irak

Aproape 1000 de persoane au fost ucise luna trecuta in Irak, fiind luna cu cele mai multe victime inregistrate din aprilie 2008, se arata intr-un raport guvernamental de la Bagdad. Un total de 855 de civili, 65 de.

Seful talibanilor pakistanezi, Hakimullah Mehsud, a fost ucis intr-un atac al unei drone americane - surse concordante

Seful talibanilor pakistanezi, Hakimullah Mehsud, a fost ucis vineri in urma unui atac al unei drone americane in regiunea tribala Waziristanul de Nord din Pakistan, atac in care si-au mai pierdut viata alti trei combatanti, relateaza Reuters, care citeaza surse din serviciile secrete pakistaneze si din randul talibanilor.

Atac armat intr-un tribunal din Siberia: Doua persoane, ucise de o explozie

Doua persoane au fost ucise, iar alte doua au fost ranite, vineri, de explozia unui dispozitiv exploziv improvizat intr-un tribunal de la Kurgan, la aproximativ 1. 700 de kilometri est de Moscova, transmite The.

Cel putin doua persoane au murit dupa EXPOLOZIA unei grenade intr-un tribunal din Rusia

Ministerul de Interne rus a comunicat ca cel putin doua persoane au fost ucise, vineri dimineata, dupa ce o grenada ofensiva a explodat in incinta unui tribunal din orasul Kurgan. Reprezentantii fortelor de.

Alte doua persoane reclama ca le-au disparut bunurile de la banca din Pitesti: in total, 10 clienti au depus plangere

Alte doua persoane au reclamat, miercuri, ca au ramas fara banii depusi in cutiile de valori ale bancii din Pitesti. Pana in prezent, 10 clienti ai bancii au reclamat ca au ramas fara bani, in.

Hakimullah Mehsud, liderul talibanilor pakistanezi, a fost ucis intr-un raid american

Liderul talibanilor pakistanezi, Hakimullah Mehsud, a fost ucis intr-un raid aerian american efectuat pe teritoriul Pakistanului, afirma surse citate de Reuters. Raidul aerian, efectuat cu avioane.

Reuters:liderul talibanilor pakistanezi a fost ucis intr-un raid american

Liderul talibanilor pakistanezi, Hakimullah Mehsud, a fost ucis intr-un raid aerian american efectuat pe teritoriul Pakistanului, afirma surse citate de Reuters. Raidul aerian, efectuat cu avioane americane fara pilot, a avut loc in provincia pakistaneza.

Accident cu ambulanta in Pitesti: Doua persoane au murit, iar alte sase au fost ranite (VIDEO)

Un accident rutier a avut loc, marti, in Pitesti, un autovehicul intrand intr-o ambulanta care circula regulamentar, relateazaB1 TV. in ambulanta se aflau sase persoane care erau transportate la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )