Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat cu masina-capcana la Damasc: Patru persoane au murit, iar alte sase au fost ranite

B1 B1,
Atentat cu masina-capcana la Damasc: Patru persoane au murit, iar alte sase au fost ranite

Un atentat cu masina-capcana a avut loc, joi, in vestul Damascului, in urma caruia patru persoane si-au pierdut viata, iar altele sase au fost ranite. Un atentat terorist cu masina-capcana s-a soldat cu. continuă pe B1

CRIZA SIRIA. Patru morti la Damasc, intr-un atentat cu masina-capcana.

Patru persoane au fost ucise, iar alte sase ranite intr-un atentat cu masina-capcana, joi, in vestul Damascului, a anuntat agentia oficiala siriana Sana, informeaza Mediafax. Un atentat terorist cu masina-capcana s-a soldat cu patru morti si sase raniti, a anuntat agentia, adaugand ca explozia a avariat magazine si masini. Atentatul s-a produs in apropierea unui centru de cercetare si experimentare aflat in subordinea Ministerului Industriei, in cartierul Soumaria, potrivit .

Coloana oficiala a ministrului egiptean de Interne, vizata de un atac cu masina-capcana

Un atac cu masina-capcana a vizat, joi dimineata, la Cairo coloana oficiala a ministrului egiptean de Interne, Mohammed Ibrahim. Oficialul a supravietuit atacului, au anuntat surse din cadrul serviciilor de.

Patru persoane au fost ranite intr-un accident care s-a produs la Campina

Un accident de circulatie care s-a produs miercuri dupa-amiaza la Campina a dus la ranirea a patru persoane. Doua masini au fost implicate in evenimentul rutier.

Patru persoane ranite intr-un accident de circulatie la Bahna

Un accident de circulatie a avut loc joi dupa-amiaza in apropiere de tunelul Bahna. Cinci persoane au fost ranite, patru au fost transportate la spital cu rani grave.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )