Libnet.ro
UNICEF

19:45

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, duminica, dupa ce un atentator sinucigas s-a aruncat in aer printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad. continuă pe România Liberă

Atentat sinucigas intr-o cafenea din Irak: cel putin sapte oameni au fost ucisi

Un atentator sinucigas s-a aruncat in aer duminica printre tineri irakieni adunati intr-o cafenea din Mouqdadiya la nord-est de Bagdad, ucigand cel putin sapte persoane, a anuntat politia,.

Un tanar de 19 ani a furat un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti

Un tanar de 19 ani a furat, sambata dupa-amiaza, un autobuz pe care soferul l-a lasat cu cheile in contact intr-o statie din Ploiesti, ulterior barbatul provocand un accident cu autovehiculul, in care nu se aflau calatori, potrivit News. ro.

Mai multe gospodarii inundate, intr-o localitate din judetul Buzau

Zece case din localitatea buzoiana Parscov au fost inundate, duminica seara, ca urmare a unei ploi torentiale de scurta durata. Astfel, Grupa operationala din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Buzau a intervenit cu sase motopompe.

Opt copii au fost loviti de fulger intr-un parc din Paris. Patru sunt in stare grava (VIDEO)

Opt copii si trei adulti au fost loviti de fulger sambata dupa-amiaza in parcul Monceau din Paris. Patru copii sunt in stare grava, potrivit The Independent. in momentul incidentului,.

Zece copii si un adult loviti de fulger, intr-un parc din Paris

Zece copii si un adult au fost loviti de fulger in aceasta dupa-amiaza in parcul Monceau, din nord-vestul Parisului, iar sase dintre copii se afla in stare grava, a declarat Vicent Baladi, adjunct al primarului de arondisment, potrivit agentiei AFP.

Incendiu intr-un hotel din Predeal. 120 de turisti au fost evacuati de urgenta

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turisti fiind evacuati, incendiul pornind dintr-un vestiar de la demisol, informeaza Mediafax. Potrivit.

O tanara, operata de 53 de ori in ultimii 4 ani, dupa ce s-a infectat intr-un spital din Romania

O tanara a trecut prin momente cumplite, dupa ce a fost infectata in spital. Ana-Maria Strat, in varsta de 21 de ani, din Vrancea, a suferit o interventie in anul 2012, o angiografie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )