Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentatele de la Boston: Djohar Tsarnaev a pledat nevinovat la prima aparitie in fata tribunalului federal

B1 B1,
Atentatele de la Boston: Djohar Tsarnaev a pledat nevinovat la prima aparitie in fata tribunalului federal

Djohar Tsaranaev, tanarul acuzat de dublul atac la maratonul din Boston din luna aprilie, a pledat nevinovat, miercuri, la prima aparitie in fata tribunalului federal, relateazaAFP. La toate acuzatiile . continuă pe B1

Atentatele din Boston: Djohar Tsarnaev a pledat nevinovat

Djohar Tsarnaev, adolescentul acuzat de dublul atac la maratonul din Boston in luna aprilie, a pledat nevinovat miercuri la prima sa aparitie in fata tribunalului federal, informeaza AFP.

ATENTATE BOSTON: Johar Tarnaev a pledat NEVINOVAT la prima aparitie in fata ...

Johar Tarnaev, tanarul acuzat de dublul atac la maratonul din Boston din luna aprilie, a pledat nevinovat, miercuri, la prima aparitie in fata tribunalului federal, relateaza AFP, potrivit B1TV. La toate acuzatiile aduse, acesta a pledat nevinovat, iar 17 dintre ele sunt pasibile de pedeapsa cu moartea. Citeste si Care a fost CAUZA REALA a mortii suspectului in cazul ATENTATULUI din Boston In sala de judecata s-au aflat familiile victimelor celor doua atacuri in urma carora trei persoane au .

Dublul atentat terorist din Boston: Djohar Tarnaev a pledat nevinovat

Djohar Tarnaev, tanarul acuzat de dublul atac de la maratonul din Boston, a pledat nevinovat, miercuri, la prima sa aparitiein fata tribunalului federal.

Dublul atac din Boston: Tzarnaev a pledat nevinovat

Djohar Tzarnaev, tanarul acuzat de dublul atac de la maratonul din Boston, a pledat nevinovat, miercuri, la prima sa aparitiein fata tribunalului federal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )