Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentie, romani, s-a dat lege: toti cei care stau la bloc trebuie sa afle de urgenta

Playtech Playtech,
Atentie, romani, s-a dat lege: toti cei care stau la bloc trebuie sa afle de urgenta

Legislatia in cazul apartamentelor de la bloc a fost schimbata recent. Si e un detaliu care sigur scapa de batai de cap o multime de romani. De acum e oficial si se poate face asta. Din 27. continuă pe Playtech

Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara. Ce trebuie sa stie acum toti cei care au cont si card bancar

Pandemia de coronavirus a lovit din plin sistemul bancar. Datele care au fost publicate de BNR aferente finalului de luna iunie indica scaderi ale profitului, profitabilitatii si rentabilitatatii in trimestrul doi al anului. Atentie, romani. Bancile se clatina in plina criza sanitara Este pentru prima data din 2017 pana in prezent cand crete rata creditelor .

Toti soferii care merg pe litoral trebuie sa stie. Ce preturi sunt la benzina si la motorina

Soferii trebuie sa fie atenti. Mai exact, cei care pleaca din Bucuresti spre litoral sau se intorc in Capitala ar trebuie sa-si alimenteze masina inainte de intrarea pe autostrada, intrucat benzina este mai scumpa. Ce preturi sunt la benzina si la motorina Aceasta analiza a fost realizata de agerpres. ro, cu ajutorul Monitorului Preturilor la carburanti, .

Toti cei 2.000 de angajati ai scolilor dintr-un mare oras vor fi testati pentru SARS-CoV-2. Ce patesc cei care refuza

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat miercuri, 26 august, intr-o conferinta de presa, ca va propune Consiliului Local ca toti salariatii unitatilor de invatamant din municipiu sa faca testul pentru COVID-19, cu 72 de ore inainte de inceputul anului scolar. Alesul local a spus ca testarea se va face pe banii primariei.

Toti romanii care au card si cont bancar trebuie sa afle: bancile nu vor sa stii asta

Sunt multi romani care nu-si stiu drepturile cand contracteaza un imprumut. Dar exista cateva reglementari importante, astfel incat sa nu ajungi in situatii disperate. in 2020,.

Cei care au locuit 30 de ani in zone poluate ies mai devreme la pensie cu doi ani

Deputatii au adoptat azi, cu majoritate de voturi, o propunere legislativa pentru modificarea alin. 5) al art. 65 din Legea nr. 2632010, urmarindu-se extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, daca au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, conform Agerpres.

Op-Ed Ambasadorul SUA: O panglica neagra: Sa nu-i uitam pe cei care au ucis

23 august marcheaza cea de-a 81-a aniversare a Pactului Ribbentrop-Molotov. Acesta a dus la suferinta si moartea a zeci de milioane de persoane in Europa. Ziua Comemorarii Victimelor Fascismului si Comunismului aminteste de moartea, suferinta si chinul pe care fascistii si comunistii l-au provocat in intreaga lume, spune ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, intr-un editorial transmis HotNews. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )