Libnet.ro
UNICEF

08:45

Atentie, soferi! Traficul rutier pe Bulevardul Dacia din Bucuresti va fi partial suspendat

Antena3 Antena3,
Atentie, soferi! Traficul rutier pe Bulevardul Dacia din Bucuresti va fi partial suspendat

Circulatia rutiera pe Bulevardul Dacia din Capitala, tronsonul cuprins intre strada Matei Millo si strada Fulgulesti, va fi sistata incepand cu 7 si pana pe 13 octombrie, transmite IPN. intr-o. continuă pe Antena3

Traficul rutier pe Bulevardul Dacia va fi partial suspendat

Circulatia rutiera pe Bulevardul Dacia din Capitala, tronsonul cuprins intre strada Matei Millo si strada Fulgulesti, va fi sistata incepand cu 7 si pana pe 13 octombrie, transmite IPN.

Cartierul din Bucuresti unde preturile la apartamente au scazut semnificativ

Apartamentele vechi cu trei camere din Bucuresti au inregistrat luna in septembrie o usoara crestere fata de luna anterioara, 300 de euro. Comparativ cu septembrie 2018, majorarea pretului mediu este de.

ULTIMUL model de DACIA din ISTORIE? Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba despre...

Nostalgicii masinilor Dacia produse inainte de caderea comunismului au fost socati sa afle ca un singur autovehicul fabricat de uzina de la Mioveni, nemaivazut in ultimii aproape 30 de ani, a supravietuit.

Fintech-ul care vrea sa puna POS-uri pe taxiurile din Bucuresti. In Bulgaria a reusit deja

Adoptarea legii cash-back, cresterea numarului de plati cu cardul, dar si numeroasele intreprinderi mici si mijlocii din tara noastra sunt printre principalele motive pentru care compania myPOS planuieste sa isi extinda prezenta in Romania, unde are in.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )