Libnet.ro
UNICEF

16:45

Atentionare MAE: Restrictii in Ungaria privind circulatia camioanelor cu ocazia Anului Nou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atentionare MAE: Restrictii in Ungaria privind circulatia camioanelor cu ocazia Anului Nou

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare, cu ocazia Anului Nou, in aceasta tara exista restrictii de circulatie pentru autovehiculele de. continuă pe Wall-Street Ro

Atentionare MAE: Restrictii pe soselele din Ungaria cu ocazia Anului Nou

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare, cu ocazia Anului Nou, in aceasta tara exista.

Ungaria: Reglementari privind circulatia camioanelor cu ocazia Anului Nou 2016

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare cu ocazia Anului Nou, sunt restrictii de circulatie pentru autovehiculele de transport marfa a caror masa totala depaseste greutatea de 7,5 tone.

MAE: Restrictii de circulatie de Anul Nou pentru camioane

Ministerul Afacerilor Externe informeaza transportatorii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Ungariei ca, pe perioada zilelor nelucratoare cu ocazia Anului Nou, sunt restrictii de circulatie pentru autovehiculele de transport marfa a caror masa totala depaseste greutatea de 7,5 tone, potrivit unui comunicat al MAE.

Atentionare MAE: Informatii privind punctele de trecere a frontierelor din Turcia cu Siria si Irak

Ministerul Afacerilor Externe MAE) le recomanda cetatenilor romani care tranziteaza granitele terestre dintre Turcia si Siria si Turcia si Irak sa evite deplasarile terestre in zona, avand in vedere imprevizibilitatea inchiderii mai multor puncte de.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )