Libnet.ro
UNICEF

05:15

Atentionare pentru angajati. O noua metoda de frauda este folosita in mediul online

B1 B1,
Atentionare pentru angajati. O noua metoda de frauda este folosita in mediul online

Companiile devin victime ale fraudelor din mediul online cu o noua tactica a hotilor, numitaMesaj de la sef. Pandemia de coronavirus si modificarile din mediul online i-au ajutat pe hoti sa comita. continuă pe B1

Noua metoda a hotilor din Romania. Este cunoscuta de zeci de ani, dar acum este folosita din nou

O metoda destul de simpla de inselaciune, careia ii cadeau in capcana romanii cu ceva timp in urma a ajuns sa fie din nou la moda. Este vorba despre o metoda pe care multi o stiu, si care a fost folosita de curand. Care este noua metoda a hotilor din Romania Metoda ghiulului a fost .

DE IERI BCR primeste cereri pentru programul Noua Casa, in limita plafonului de 600 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) primeste, incepand de ieri, cereri pentru programul Noua Casa. BCR va acorda credite in limita plafonului de 600 milioane de lei, la o dobanda de 2% + IRCC, cu avans de minimum 5% si comision zero pentru analiza dosarului, anunta un comunicat de presa.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )