Libnet.ro
UNICEF

22:15

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni

Antena3 Antena3,
Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni

O aeronava care zbura pe ruta Copenhaga Amman a fost redirectionata, marti seara, la Bucuresti, dupa ce unei femei aflate la bord i s-a facut rau. Aeronava a fost redirectionata, dupa ce o femeie,. continuă pe Antena3

Aterizare DE URGENTA pe aeroportul Otopeni. Un pasager, preluat de SMURD

O aeronava care efectua zborul Copenhaga Amman a aterizat de urgenta, marti seara, pe aeroportul Otopeni. Motivul aterizarii este o pasagera, in varsta de 50 de ani, care este suspecta de atac de cord.

De ce a decis Comisia Europeana sa finanteze doar jumatate din magistrala de metrou M6 catre Aeroportul Otopeni. Criticile aduse proiectului depus de Romnia

In urma esecului autoritatilor romane de a oferi explicatii pertinente, Comisia Europeana a decis ca magistrala de metrou M6 1 Mai-Aeroportul Otopeni) va avea finantare europeana nerambursabila asigurata doar pe jumatate din distanta, adica doar pana la statia Tokyo zona Mall Baneasa), scrie Asociatia Pro Infrastructura. Informatia a fost confirmata marti de directorul general Metrorex, Dumitru Sodolescu. in articol puteti citi pe larg ce aspecte reproseaza cei de la Comisia Europeana statului roman pentru proiectul de peste un miliard de euro.

Haos pe aeroportul Otopeni. Nu se decoleaza si nu se aterizeaza din cauza cetii

Pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti nu se decoleaza si nici nu se aterizeaza, la ora transmiterii stirii, din cauza cetii. Potrivit site-ului Aeroportului, in momentul de fata, sase curse au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )