Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Anvers: Pablo Carreno Busta a fost eliminat Dimitrov, Raonic si De Minaur au trecut in turul urmator (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 ATP Anvers: Pablo Carreno Busta a fost eliminat Dimitrov, Raonic si De Minaur au trecut in turul urmator (Rezultatele zilei)

Pablo Carreno Busta al doilea favorit) este cel mai important nume care a parasit, miercuri, turneul ATP de la Anvers. Ibericul a fost invins, in trei seturi, de francezul Ugo Humbert 38 ATP), scor 5-7, 6-3, 6-4. Mai departe s-au mai calificat Milos Raonic, Taylor Fritz ambii in turul secund), Alex De Minaur, Grigor Dimitrov si Daniel Evans in sferturi). continuă pe Hotnews

ATP Anvers: Albert Ramos-Vinolas, invins in doua seturi de locul 528 mondial Alex De Minaur, in turul doi (Rezultatele zilei)

Belgianul Zizou Bergs 528 ATP) a reusit surpriza zilei la turneul ATP de la Anvers, dupa ce l-a invins in primul tur pe ibericul Albert Ramos-Vinolas 45 ATP), scor 7-5, 7-5. Cel mai important nume care s-a calificat in turul secund al competitiei este Alex De Minaur al optulea favorit).

ATP Koln 2: Marin Cilic si Kyle Edmund au fost eliminati Mannarino, Gerasimov, Simon, Kecmanovic si Nishioka, in turul doi

Adrian Mannarino, Egor Gerasimov, Gilles Simon, Miomir Kecmanovic si Yoshihito Nishioka sunt jucatorii care au obtinut, luni, calificarea in turul secund al celui de-al doilea turneu disputat la Koln. Marin Cilic 40 ATP, al noualea favorit) si Kyle Edmund 47 ATP) sunt cele mai importante nume care au parasit competitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )