Libnet.ro
UNICEF

07:00

ATP Barcelona: Florin Mergea, in finala de dublu - A trecut in semifinale de Horia Tecau

Hotnews Hotnews,
 ATP Barcelona: Florin Mergea, in finala de dublu - A trecut in semifinale de Horia Tecau

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Barcelona, invingand in semifinale, sambata, cu scorul de 6-3, 5-7, 14-12, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), informeaza News. ro. continuă pe Hotnews

ATP Barcelona: Rafael Nadal, in finala - Duel cu Dominic Thiem pentru castigarea trofeului

Rafael Nadal s-a calificat sambata in finala turneului ATP de la Barcelona, ibericul trecand in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Horacio Zeballos Argentina - locul 84 ATP). Pentru castigarea trofeului, Rafa se va duela, duminica, cu Dominic Thiem cap de serie numarul patru).

ATP Barcelona: Andy Murray, invins in semifinale de Dominic Thiem

Andy Murray liderul ierarhiei ATP) a fost invins in semifinalele turneului de la Barcelona face parte din categoria 500) de Dominic Thiem, cap de serie numarul patru. Austriacul s-a impus dupa un meci de trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-4 - partida a durat doua ore si 16 minute.

ATP Barcelona: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Barcelona competitie din categoria 500), intrecere dotata cu premii totale in valoarea de 2. 905 euro.

VIDEO ATP Barcelona: Andy Murray si Rafael Nadal continua competitia (Programul sferturilor)

Andy Murray, principalul favorit, si Rafael Nadal cap de serie numarul trei) s-au calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Barcelna, dupa meciurile pe care le-au disputat joi. Liderul mondial l-a invins pe Feliciano Lopez favorit 16), in timp ce Nadal a trecut de Kevin Anderson.

VIDEO ATP Barcelona: Rafael Nadal, David Goffin si Roberto Bautista Agut, in optimi

Favoritii Rafael Nadal 3), David Goffin 5) si Roberto Bautista Agut 6) au obtinut calificarea in optimile de finala ale turneului ATP de la Barcelna, dupa ce au castigat partidele disputate miercuri. Au parasit competitia, printre altii, Pablo Cuevas cap de serie numarul 11) si Joao Sousa favorit 15).

ATP Barcelona: Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer, in sferturile competitiei din categoria 500

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Barcelona competitie din categoria 500), intrecere dotata cu premii totale in valoarea de 2. 905 euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )