Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nu a atras zero fonduri europene, ci 0,04%. Premierul Sorin Grindeanu ii cere scuze lui Dacian Ciolos

B1 B1,
Nu a atras zero fonduri europene, ci 0,04%. Premierul Sorin Grindeanu ii cere scuze lui Dacian Ciolos

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut scuze lui Dacian Ciolos dupa ce a declarat, initial, ca Romania a avut anul trecut o absorbtie zero a fondurilor europene. Dupa aceasta afirmatie, acesta a venit cu o. continuă pe B1

Nu a atras zero fonduri europene, ci 0,04%. Premierul Sorin Grindeanu ii cere scuze lui Dacian Ciolos

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut scuze lui Dacian Ciolos dupa ce a declarat, initial, ca Romania a avut anul trecut o absorbtie zero a fondurilor europene. Dupa aceasta afirmatie, acesta a venit cu o.

Pe exercitiul bugetar 2014-2020, Ciolos e zero la atragerea de fonduri europene

Guvernul Ciolos e zero in ceea ce priveste atragerea de fonduri europene pe exercitiul bugetar 2014 - 2020, a declarat, ieri, premierul Sorin Grindeanu adaugand ca, daca fostul prim-ministru nu stie acest lucru, ii va arata documentele oficiale.

VIDEO. Premierul Sorin Grindeanu a anuntat noile nominalizari din Cabinetul pe care il conduce: Tudorel Toader - Justitie, Alexandru Petrescu - IMM-uri, Rovana Plumb - Fonduri Europene, Mihai Tudose - Economie

Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a anuntat care sunt nominalizarile sale pentru cele patru ministere: Tudorel Toader - Justitie, Alexandru Petrescu - IMM-uri, Rovana Plumb - Fonduri Europene, Mihai Tudose - Economie.

Guvernul va solicita fonduri europene pentru imbunatatirea penitenciarelor

Guvernul va trimite oficial catre Comisia Europeana o cerere pentru accesarea de fonduri europene pe care sa le foloseasca pentru renovarea si imbunatatirea penitenciarelor, a declarat, sambata, premierul Sorin Grindea-nu, in cardul unei emisiuni televizate.

Grindeanu anunta oficial mica remaniere: Toader la Justitie, Petrescu la IMM-uri, Plumb la Fonduri Europene, Tudose la Economie/ Dragnea: Nu i se va solicita domnului Toader sa intre in PSD

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri, dupa sedinte Comitetului Executiv National al PSD ca il propune pe fostul judecator CCR Tudorel Toader pentru preluarea Ministerului Justitiei. De asemenea, Mihai Tudose va reveni la conducerea ministerului Economiei, iar Alexandru Petrescu, in prezent ministrul Economiei, merge la IMM-uri, minister ramas fara conducere dupa demisia lui Florin Jianu. Rovana Plumb, fostul ministru al Muncii, va prelua de la Mihaela Toader Ministerul pentru Fonduri Europene. PROFIL Cine este Tudorel Toader, propunerea pentru Ministerul JustitieiPROFIL Cine este Mihai Tudose, propus sa preia Ministerul Economiei. Acuzat ca si-a plagiat sub indrumarea lui Gabriel Oprea .

Guvernul Romaniei va fi remaniat: Sorin Grindeanu a anuntat numele noilor ministri de la Justitie, Economie, Fonduri Europene si IMM-uri (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri dupa Comitetul Executiv National al PSD ca va efectua o remaniere in Guvernul Romaniei prin numirea a patru noi ministri. Fostul judecator de la Curtea.

Fosta sefa a AJOFM Tulcea, condamnata la cinci ani inchisoare pentru ca a obtinut pe nedrept fonduri europene

Fosta sefa a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea Iuliana Lefter a fost condamnata, miercuri, de Tribunalul Tulcea, la cinci ani de inchisoare, pentru ca a folosit documente false sau incomplete pentru a obtine pe nedrept fonduri europene, sentinta nefiind definitiva.

SURSE Mica remaniere mascata: Mihai Tudose redevine ministrul Economiei, Alexandru Petrescu se muta la ministerul pentru IMM-uri, Rovana Plumb o schimba pe Mihaela Toader la Fonduri Europene

PSD a decis sa faca o mica remaniere guvernamentala, agreata miercuri dimineata de liderii coalitiei. Astfel, Mihai Tudose va reveni la conducerea ministerului Economiei, iar Alexandru Petrescu, in prezent ministrul Economiei, merge la IMM-uri, minister ramas fara conducere dupa demisia lui Florin Jianu. De asemenea, Rovana Plumb, fostul ministru al Muncii, o va inlocui la ministerul pentru Fonduri Europene pe Mihaela Toader, au declarat surse politice pentru HotNews. ro. Tudose si Plumb au fost ministri in cabinetul lui Victor Ponta.

Prima biserica veche de lemn salvata cu fonduri europene. Un preot a obtinut 250.000 de euro pentru restaurarea ei

Vechea biserica a satului Boz va fi reabilitata prin fonduri de la Uniunea Europeana. Proiectul depus de preotul Dacian Popescu, sprijinit de arhitectii unei fundatii, a obtinut finantare prin Programul National pentru Dezvoltarea Rurala, pentru un proiect de peste 250. 000 de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )