Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audi porneste linia de asamblare a noului TT la uzina din Ungaria

Adevărul Adevărul,
Audi porneste linia de asamblare a noului TT la uzina din Ungaria

Cea de-a treia generatie a coupe-ului german a inceput zilele acestea sa respire aer proaspat, odata cu debutul productiei la Audi Hungaria Motor, divizia constructorului german care are in subordine uzina din aceeasi tara. continuă pe Adevărul

EXPLOZIE intr-o uzina din estul Chinei. Cel putin 65 de persoane AU MURIT

O explozie care s-a produs intr-o uzina din estul Chinei a provocat moartea a 65 de persoane si un numar nedeterminat de raniti, a anuntat sambata un post public de televiziune, relateaza AFP, conform.

Opozitia din Ungaria cere Comisiei Europene sa intervina impotriva putinizarii tarii de catre Orban. Raspunsul CE: No comment

Liderii Opozitiei din Ungaria, Gergely Karacsony si Viktor Szigetvari, au facut apel la Uniune Europeana, in replica la discursul recent al premierului conservator ungur, Viktor Orban, de la Baile Tusnad, ei reclamand Putinizarea Ungariei, relateaza Newsweek. In schimb, Comisia Europeana, printr-un purtator de cuvant, a transmis ca nu comenteaza declaratiile lui Orban care anuntau, din Romania, falimentul democratiei liberale din Europa si proslaveau regimurile autoritare si ultra-conservatoare din Rusia, Turcia si China.

Cel putin 65 de morti intr-o explozie produsa intr-o uzina din estul Chinei

O explozie la o uzina de metale din estul Chinei s-a soldat cu moartea a 65 de oameni, iar lista victimelor e in continuare in actualizare, transmite BBC. Peste 100 de persoane au fost ranite in explozie, potrivit.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )