Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aur in valoare de 1,3 milioane dolari a fost recuperat de pe o corabie scufundata in anul 1857

B1 B1,
Aur in valoare de 1,3 milioane dolari a fost recuperat de pe o corabie scufundata in anul 1857

O cantitate de 28,3 kilograme aur, in valoare de 1,3 milioane dolari, a fost recuperata de pe epava corabiei SS Central America, care s-a scufundat in anul 1857 in Oceanul Atlantic, relateaza BBC News. Comoara din. continuă pe B1

GE face o ofera de 389 milioane dolari pentru participatii in diviziile Alstom din India

Grupul american General Electric GE) a lansat, astazi, o oferta de achizitionare a unor actiuni in valoare de pana la 389 milioane de dolari in doua divizii Alstom din India, pentru a indeplini reglementarile locale, dupa ce a oferit 16,9 miliarde de dolari pentru preluarea activitatilor companiei franceze din sectorul energetic, transmite Reuters.

Compania Samsung condamnata la plata a aproximativ 120 milioane de dolari daune catre Apple

Producatorul sud-coreean de telefoanie mobila, Samsung, a fost condamnat vineri de catre un juriu din California pe motiv ca a incalcat brevetele de telefonie mobila ale companiei Apple si a fost obligat la plata a aproximativ 120 de milioane de dolari 119,6 milioane dolari) in compensatie, informeaza AFP.

Samsung va plati 120 milioane dolari catre Apple

Apple a castigat, vineri, 120 milioane de dolari in cel de-al doilea proces cu Samsung in SUA, dupa ce compania americana a solicitat daune de aproape 2,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Nokia investeste 100 milioane dolari in conectivitatea masinilor

Producatorul finlandez de echipamente de comunicatii mobile Nokia Oyj a lansat un fond de 100 de milioane de dolari pentru investitii in companii care activeaza in sectorul conectivitatii masinilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )