Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung va plati 120 milioane dolari catre Apple

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Samsung va plati 120 milioane dolari catre Apple

Apple a castigat, vineri, 120 milioane de dolari in cel de-al doilea proces cu Samsung in SUA, dupa ce compania americana a solicitat daune de aproape 2,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Compania Samsung, condamnata la plata unor daune in valoare de 120 de milioane de dolari catre Apple

Compania sud-coreeana Samsung a fost condamnata, vineri, de catre un tribunal american la plata unor daune de circa 120 de milioane de dolari in favoarea gigantului Apple Inc. , in procesul privind incalcarea unor brevete ale companiei californiene, informeaza AFP.

Compania Samsung condamnata la plata a aproximativ 120 milioane de dolari daune catre Apple

Producatorul sud-coreean de telefoanie mobila, Samsung, a fost condamnat vineri de catre un juriu din California pe motiv ca a incalcat brevetele de telefonie mobila ale companiei Apple si a fost obligat la plata a aproximativ 120 de milioane de dolari 119,6 milioane dolari) in compensatie, informeaza AFP.

Samsung a incalcat licente ale Apple si trebuie sa plateasca americanilor 120 milioane de dolari

Apple a castigat 120 milioane de dolari in cel de-al doilea proces intentat Samsung in SUA privind brevetele de inventie pe tehnologii pentru smartphone-uri, compania americana solicitand daune de aproape 2,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

GE face o ofera de 389 milioane dolari pentru participatii in diviziile Alstom din India

Grupul american General Electric GE) a lansat, astazi, o oferta de achizitionare a unor actiuni in valoare de pana la 389 milioane de dolari in doua divizii Alstom din India, pentru a indeplini reglementarile locale, dupa ce a oferit 16,9 miliarde de dolari pentru preluarea activitatilor companiei franceze din sectorul energetic, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )