Libnet.ro
UNICEF

23:15

GE face o ofera de 389 milioane dolari pentru participatii in diviziile Alstom din India

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GE face o ofera de 389 milioane dolari pentru participatii in diviziile Alstom din India

Grupul american General Electric GE) a lansat, astazi, o oferta de achizitionare a unor actiuni in valoare de pana la 389 milioane de dolari in doua divizii Alstom din India, pentru a indeplini reglementarile locale, dupa ce a oferit 16,9 miliarde de dolari pentru preluarea activitatilor companiei franceze din sectorul energetic, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Washingtonul acorda 1,2 milioane de dolari presei din Ucraina

Casa Alba a anuntat, vineri, ca va oferi prin intermediul Agentiei Americane pentru Dezvoltare Internationala USAID) o suma de 1,2 milioane de dolari pentru sustinerea presei ucrainene, informeaza AFP.

Samsung va plati 120 milioane dolari catre Apple

Apple a castigat, vineri, 120 milioane de dolari in cel de-al doilea proces cu Samsung in SUA, dupa ce compania americana a solicitat daune de aproape 2,2 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Compania Samsung condamnata la plata a aproximativ 120 milioane de dolari daune catre Apple

Producatorul sud-coreean de telefoanie mobila, Samsung, a fost condamnat vineri de catre un juriu din California pe motiv ca a incalcat brevetele de telefonie mobila ale companiei Apple si a fost obligat la plata a aproximativ 120 de milioane de dolari 119,6 milioane dolari) in compensatie, informeaza AFP.

Nokia va investi 100 mil. dolari pentru tehnologii destinate automobilelor inteligente

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, are in plan investitii de 100 de milioane de dolari, suma care va fi indreptata spre dezvoltarea unui concept si al unei tehnologii pentru un automobil inteligent, scrie presa.

Sapte milioane euro pentru transportul galatean

Edilii Galatiului s-au hotarat sa introduca un sistem modern de taxare in transportul local de calatori, dupa mai mult de doua decenii in care societatea locala Transurb SA face fata cu greu concurentei neloaiale a transportatorilor privati, in sistem maxi-taxi, care fac evaziune fiscala, neeliberand bilete in schimbul banilor incasati de la calatori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )