Libnet.ro
UNICEF

22:30

Compania Samsung condamnata la plata a aproximativ 120 milioane de dolari daune catre Apple

Hotnews Hotnews,
 Compania Samsung condamnata la plata a aproximativ 120 milioane de dolari daune catre Apple

Producatorul sud-coreean de telefoanie mobila, Samsung, a fost condamnat vineri de catre un juriu din California pe motiv ca a incalcat brevetele de telefonie mobila ale companiei Apple si a fost obligat la plata a aproximativ 120 de milioane de dolari 119,6 milioane dolari) in compensatie, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Compania Samsung, condamnata la plata unor daune in valoare de 120 de milioane de dolari catre Apple

Compania sud-coreeana Samsung a fost condamnata, vineri, de catre un tribunal american la plata unor daune de circa 120 de milioane de dolari in favoarea gigantului Apple Inc. , in procesul privind incalcarea unor brevete ale companiei californiene, informeaza AFP.

Aproape 700 mii de cereri de plata pentru 4 milioane ha

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza, intr-un comunicat remis redactiei, ca, intre 3 martie si 28 aprilie, au fost depuse 695. 723 cereri de plata, pentru o suprafata de aproximativ 4 milioane hectare, in cadrul Campaniei de primire a cererilor de plata pe suprafata.

Lichiditate de aproximativ 12 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 12 milioane lei 2,84 milioane euro).

Twitter a raportat o pierdere de peste 132 milioane dolari in primul trimestru al anului

Twitter a raportat o pierdere de 132,4 milioane dolari pentru primul trimestru al anului, pe fondul unei incetiniri a cresterii numarului de utilizatori, relateaza Bloomberg. Actiunile Twitter s-au prabusit cu.

Cei 90.000 de romani care merg in vacanta de 1 mai vor cheltui aproximativ 50 milioane lei

Prognoza nefavorabila strica planurile romanilor de 1 mai, astfel ca doar 90. 000 de persoane vor innopta in unitatile de cazare din toata tara, cu aproximativ 10% mai putini decat in 2013. Suma totala pe care o vor cheltui acestia se ridica la 50.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )