Libnet.ro
UNICEF

20:15

Aura Gabriela Socol a fost numita membru al Oficiului pentru Spalarea Banilor din partea ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aura Gabriela Socol a fost numita membru al Oficiului pentru Spalarea Banilor din partea ASF

Guvernul a decis sa o numeasca pe Aura Gabriela Socol, reprezentant al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in functia de membru al Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor si i-a reinnoit mandatul lui Ion Gogoescu, in urma sedintei de astazi, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a schimbat componenta Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor

Guvernul a schimbat joi componenta Plenulului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor. Astfel, Guvernul a decis sa o numeasca pe Aura Gabriela Socol, reprezentant al Autoritatii de Supraveghere Financiara, in functia de membru al Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, cu mandat de 5 ani. De asemenea, Executivul a decis sa-l renumeasca in functia de membru al Plenului Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, tot pentru un mandat de 5 ani, pe Ion Gogoescu, reprezentant al Ministerului Finantelor.

Silviu Popovici a fost numit presedinte PepsiCo pentru Europa si Africa Sub-Sahariana

Silviu Popovici, presedinte al PepsiCo pentru regiunea Rusia, Ucraina si CSI, a fost numit presedinte al companiei pentru Europa si Africa-Subsahariana ESSA), a anuntat, saptamana trecuta, compania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3325 seconds )