Libnet.ro
UNICEF

22:00

Aurelian Badulescu, lasat fara permis de conducere din cauza vitezei prea mari. A primit si o amenda fiindca i-a mintit pe politisti

Antena3 Antena3,
Aurelian Badulescu, lasat fara permis de conducere din cauza vitezei prea mari. A primit si o amenda fiindca i-a mintit pe politisti

Unul dintre viceprimarii Capitalei a fost prins conducand cu peste 100 km/ h pe strazile din Bucuresti. Aurelian Badulescu a depasit cu 63 km/h limita admisa pe sectorul de drum pe care se afla, adica pe Mihai Br. continuă pe Antena3

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a ramas fara permis dupa ce a fost prins conducand cu 103 km/ora prin Bucuresti

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a ramas fara permis de conducere sambata noaptea dupa ce a fost prins de politisti ca circula cu 103 kilometri/ora in Bucuresti, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul politiei.

Viceprimarul Badulescu a ramas fara permis de conducere. Cu ce viteza gonea, prin Bucuresti, adjunctul lui Firea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, a ramas fara permis de conducere sambata noapte dupa ce a fost prins de politisti ca circula cu 103 kilometri/ora in Bucuresti, au precizat surse din cadrul Politiei Rutiere.

David Beckham, sase luni fara permis de conducere / Englezul a folosit telefonul in timp ce se afla la volan

David Beckham a ramas pentru sase luni fara permisul de conducere, deoarece a folosit telefonul mobil in timp ce se afla la volanul automobilului sau Bentley.

David Beckham are interzis la volan din cauza telefonului mobil! Cate luni i-a fost suspendat permisul?

David Beckham a fost susrprins vorbind la telefonul mobil in timp ce conducea, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere! Iata pentru cat timp! .

Sri Lanka: Magazine si moschei atacate cu pietre din cauza unor dispute incepute pe Facebook

Cateva zeci de oameni au aruncat cu pietre in moschei si in magazinele detinute de musulmani, iar un localnic a fost batut duminica in orasul Chilaw, pe coasta de vest a Sri Lanka, din cauza unei dispute care a inceput pe Facebook, scrie Reuters.

SUA refuza semnarea declaratiei pentru protejarea regiunii arctice din cauza mentiunilor referitoare la schimbarile climatice

SUA a refuzat sa semneze o intelegere legata de pericolele cu care regiunea arctica se confrunta, din cauza mentiunilor din text legate de schimbarea climatica, relateaza The Independent.

Judecatorul CCR Cristian Deliorga, filmat depasind masina Politiei pe linia continua. Reactia magistratului dupa ce a fost lasat fara permis

Cristian Deliorga, numit recent judecator CCR cu sprijinul PSD - ALDE, a dat in judecata Inspectoratul Judetean de Politie Braila, cerand recuperarea permisului de conducere, suspendat in luna mai a anului trecut dupa ce judecatorul a depasit pe linia continua o masina de Politie.

Prapad in Dambovita din cauza caderii de grindina

O rupere de nori a facut prapad in Dambovita. Un stat gros de grindina s-a asternut in doar cateva minute. Mai multe drumuri din judet au capatat un aspect de iarna, stratul de grindina.

MINISTRUL APELOR SI PADURILOR: Lucrarile hidrotehnice din zona aeroportului - intarziate din cauza CJ Brasov

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat astazi, la Brasov, ca lucrarile hidrotehnice necesare a fi efectuate in zona viitorului aeroport nu pot fi demarate din cauza nerealizarii exproprierilor de terenuri, demers la care, in 2011, s-a angajat Consiliul Judetean CJ) Brasov.

DIN CAUZA UNEI DRONE: Traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, intrerupt temporar

Zborul unei drone a intrerupt, astazi, timp de aproximativ trei sferturi de ora traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, si a impiedicat mai mult de o suta de aterizari si decolari, a anuntat Fraport, operatorul aeroportului german, informeaza agentiile dpa si AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )