Libnet.ro
UNICEF

21:30

Prapad in Dambovita din cauza caderii de grindina

Antena3 Antena3,
Prapad in Dambovita din cauza caderii de grindina

O rupere de nori a facut prapad in Dambovita. Un stat gros de grindina s-a asternut in doar cateva minute. Mai multe drumuri din judet au capatat un aspect de iarna, stratul de grindina. continuă pe Antena3

Sri Lanka: Magazine si moschei atacate cu pietre din cauza unor dispute incepute pe Facebook

Cateva zeci de oameni au aruncat cu pietre in moschei si in magazinele detinute de musulmani, iar un localnic a fost batut duminica in orasul Chilaw, pe coasta de vest a Sri Lanka, din cauza unei dispute care a inceput pe Facebook, scrie Reuters.

David Beckham are interzis la volan din cauza telefonului mobil! Cate luni i-a fost suspendat permisul?

David Beckham a fost susrprins vorbind la telefonul mobil in timp ce conducea, motiv pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere! Iata pentru cat timp! .

SUA refuza semnarea declaratiei pentru protejarea regiunii arctice din cauza mentiunilor referitoare la schimbarile climatice

SUA a refuzat sa semneze o intelegere legata de pericolele cu care regiunea arctica se confrunta, din cauza mentiunilor din text legate de schimbarea climatica, relateaza The Independent.

Aurelian Badulescu, lasat fara permis de conducere din cauza vitezei prea mari. A primit si o amenda fiindca i-a mintit pe politisti

Unul dintre viceprimarii Capitalei a fost prins conducand cu peste 100 km/ h pe strazile din Bucuresti. Aurelian Badulescu a depasit cu 63 km/h limita admisa pe sectorul de drum pe care se afla, adica pe Mihai Br.

MINISTRUL APELOR SI PADURILOR: Lucrarile hidrotehnice din zona aeroportului - intarziate din cauza CJ Brasov

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a declarat astazi, la Brasov, ca lucrarile hidrotehnice necesare a fi efectuate in zona viitorului aeroport nu pot fi demarate din cauza nerealizarii exproprierilor de terenuri, demers la care, in 2011, s-a angajat Consiliul Judetean CJ) Brasov.

DIN CAUZA UNEI DRONE: Traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, intrerupt temporar

Zborul unei drone a intrerupt, astazi, timp de aproximativ trei sferturi de ora traficul aerian pe aeroportul din Frankfurt, unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa, si a impiedicat mai mult de o suta de aterizari si decolari, a anuntat Fraport, operatorul aeroportului german, informeaza agentiile dpa si AFP.

Zborurile de pe aeroportul din Frankfurt, suspendate temporar din cauza unei drone

Operatiunile de zbor de la aeroportul din Frankfurt au fost suspendate, joi, timp de aproape o ora, din cauza reperarii unei drone, relateaza Hotnews. ro, care il citeaza pe purtatorul de cuvant al operatorul.

Va deveni mama la 11 ani din cauza unei noi legi controversate! Copila a fost rapita de pe strada si violata

O copila de 11 ani a fost rapita si violata de un barbat de 26 de ani. Juan Leon-Gomez a rapit-o de pe strazile din Massillon, Ohio, spun politistii. Mai grav e ca fata, desi are doar 11.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )