Libnet.ro
UNICEF

00:07

Aurescu: Pentru mai multi refugiati, Romania are nevoie de fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Aurescu: Pentru mai multi refugiati, Romania are nevoie de fonduri europene

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat Romania poate primi acum doar 1785 de refugiati, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene. continuă pe România Liberă

Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige la mai multi refugiati

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca se intrevede teoretic posibilitatea ca Uniunea Europeana sa oblige Romania sa accepte mai multi refugiati decat se oferise.

Klaus Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige sa primim mai multi refugiati. Este un scenariu pe care nu il dorim

Presedintele Klaus Iohannis a spus joi, dupa sedinta CSAT, ca Uniunea Europeana ar putea sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat avem noi posibilitatea sa luam. Seful statului a mentionat si ca.

Klaus Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige sa primim mai multi refugiati. Este un scenariu pe care nu il dorim (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus joi, dupa sedinta CSAT, ca Uniunea Europeana ar putea sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat avem noi posibilitatea sa luam. Seful statului a mentionat si ca.

Cristian Popa: Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea PIB

Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea produsului intern brut PIB), iar cele mai bune politici sunt cele care dau la o parte impedimentele din fata investitiilor si sporesc increderea investitorilor, a declarat joi Cristian Popa, fost viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Blaga: Romania trebuie sa fie pregatita pentru cazul in care ii vor fi repartizati mai multi refugiati

Vasile Blaga a declarat ca Romania trebuie sa fie pregatita pentru cazul in care numarul refugiatilor ce ii vor fi alocati va creste, avand in vedere ca decizia la nivel european se va lua prin votul.

FOTO. CSAT: Romania va primi mai multi refugiati daca este OBLIGATA. Centrele vor fi modernizate DOAR cu FONDURI EUROPENE

Criza refugiatilor va fi unul dintre subiectele principale la sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii care va incepe la ora 11:00 la Palatul Cotroceni.

Guvernul canadian a anuntat ca aloca 100 de milioane de dolari in plus pentru taberele de refugiati sirieni, dar nu a facut nicio precizare cu privire la primirea de noi refugiati

Guvernul conservator din Canada a anuntat ca nu va primi mai multi refugiati sirieni pe teritoriul tarii, insa a alocat mai multi bani taberelor de refugiati, informeaza blink. htcsense. com. Executivul condus.

Tara noastra are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea PIB

Romania are nevoie in continuare de capital extern pentru cresterea produsului intern brut PIB), iar cele mai bune politici sunt cele care dau la o parte impedimentele din fata investitiilor si sporesc increderea investitorilor, a declarat astazi Cristian Popa, fost viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), transmit surse din presa.

Un renumit pictor din Romania face un gest impresionant pentru un copil care are nevoie de ajutor

Un pictor renumit a facut un gest minunat pentru Matei, baietelul de 6 luni din Iasi care are nevoie urgent de bani pentru un implant cohlear. Copilul are nevoie de proteze auditive pentru ambele urechi ca sa poata.

Tara noastra are nevoie disperata de investitii in sectorul energetic

Romania are nevoie disperata de investitii, in conditiile in care sectorul energetic traieste in proportie de 90% din investitiile facute inainte de 1990, a declarat astazi Bogdan Badea, secretar de stat in Ministerul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri, transmit surse din presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )