Libnet.ro
UNICEF

23:15

FOTO. CSAT: Romania va primi mai multi refugiati daca este OBLIGATA. Centrele vor fi modernizate DOAR cu FONDURI EUROPENE

România Liberă România Liberă,
FOTO. CSAT: Romania va primi mai multi refugiati daca este OBLIGATA. Centrele vor fi modernizate DOAR cu FONDURI EUROPENE

Criza refugiatilor va fi unul dintre subiectele principale la sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii care va incepe la ora 11:00 la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige sa primim mai multi refugiati. Este un scenariu pe care nu il dorim

Presedintele Klaus Iohannis a spus joi, dupa sedinta CSAT, ca Uniunea Europeana ar putea sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat avem noi posibilitatea sa luam. Seful statului a mentionat si ca.

Klaus Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige sa primim mai multi refugiati. Este un scenariu pe care nu il dorim (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus joi, dupa sedinta CSAT, ca Uniunea Europeana ar putea sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat avem noi posibilitatea sa luam. Seful statului a mentionat si ca.

Iohannis: E posibil ca UE sa ne oblige la mai multi refugiati

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca se intrevede teoretic posibilitatea ca Uniunea Europeana sa oblige Romania sa accepte mai multi refugiati decat se oferise.

Guvernul canadian a anuntat ca aloca 100 de milioane de dolari in plus pentru taberele de refugiati sirieni, dar nu a facut nicio precizare cu privire la primirea de noi refugiati

Guvernul conservator din Canada a anuntat ca nu va primi mai multi refugiati sirieni pe teritoriul tarii, insa a alocat mai multi bani taberelor de refugiati, informeaza blink. htcsense. com. Executivul condus.

Presedintele, premierul si mai multi ministri din Burkina Faso au fost arestati de soldati

Presedintele Burkinei Faso, Michel Kafando, prim-ministrul Isaac Zida si mai multi ministri au fost arestati de catre soldati in timpul unei reuniuni a cabinetului, informeaza DPA, citata de Agerpres. Kafando.

Criza refugiatilor: Francois Hollande a discutat cu mai multi lideri europeni despre organizarea unui summit extraordinar al UE

Presedintele francez Francois Hollande a discutat marti cu cancelarul german Angela Merkel si mai multi alti lideri europeni despre posibilitatea unui summit extraordinar al UE. Discutia vine dupa esecul cu o zi.

O imagine in care apar mai multi tineri violenti fluturand steaguri ISIS, din 2012, prezentata in mediul online ca fiind surprinsa recent in Germania (VIDEO)

O imagine in care mai multi tineri care flutura steaguri cu ISIS si ataca politisti a devenit virala pe Internet, afirmandu-se ca imigranti sositi in Europa vara aceatsa au trecut deja la cate de violenta.

Polonia a transmis Uniunii Europene o lista de conditii in schimbul carora ar putea accepta un numar mai mare de refugiati

Polonia ar putea accepta mai multi imigranti decat s-a angajat initial, insa numai daca Uniunea Europeana va indeplini o serie de conditii, pe care polonezii le-au transmis duminica Bruxelles-ului. Polonia cere Uniunii Europene sa isi securizeze frontierele externe, sa separe imigrantii economici de refugiatii indreptatiti sa primeasca azil si sa permite guvernului de la Varsovia sa participe la verificarea refugiatilor pe care ii va prelua, pentru ca acestia sa nu reprezinte un posibil risc de securitate, a declarat duminica un secretar de stat din Ministerul polonez de Externe, potrivit Agerpres, care citeaza Reuters.

Turcia a devenit tara care gazduieste cei mai multi refugiati din lume

Ambasada Turciei din Romania a transmis un comunicat prin care subliniaza rolul Turciei in gestionarea crizei refugiatilor ce cuprinde Europa. Dorim sa impartasim informatii despre situatia cu care se confrunta Turcia de patru ani, se arata in comunicat.

Klaus Iohannis: Este posibil ca UE sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat ne-am oferit noi. Posibila solutie - putem sa luam fonduri UE pentru a extinde facilitatile de primire a refugiatilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca, desi pozitia Romaniei in consiliul JAI de saptamana viitoare ramane neschimbata - suntem solidari cu statele UE insa nu putem accepta cotele obligatorii de migranti - , exista totusi posibilitatea ca Uniunea Europeana sa ne oblige sa primim mai multi refugiati decat ne-am oferit noi. El a aratat ca in Consiliul Suprem de Aparare al Tarii desfasurat joi s-au discutat modalitati de a face fata acestei situatii, o varianta vehiculata fiind aceea de a lua fonduri UE pentru a extinde facilitatile de primire a refugiatilor sau pentru construirea altor centre de primire pentru refugiati. Nu s-a luat insa o decizie in aceasta privinta, a adaugat seful statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )