Libnet.ro
UNICEF

23:45

Aurescu: Romania isi mentine dorinta de a intra in spatiul Schengen. Suntem pregatiti

Antena3 Antena3,
Aurescu: Romania isi mentine dorinta de a intra in spatiul Schengen. Suntem pregatiti

Romania isi mentine dorinta de intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste, a declarat, sambata, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, el adaugand ca tara noastra are capacitatea de a aduce mai. continuă pe Antena3

Aurescu: Ne mentinem dorinta de intra in Schengen

Romania isi mentine dorinta de intra in spatiul Schengen, care trebuie sa reziste, a declarat, sambata, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, el adaugand ca tara noastra are capacitatea de a aduce mai multa securitate si doreste sa contribuie la solidaritate europeana din interiorul Schengen.

Bogdan Aurescu: Romania nu poate primi mai mult de 1.785 de refugiati. Asta este limita fizica

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imb.

Ungaria ar putea bloca aderarea Croatiei la spatiul Schengen daca nu apara frontierele UE

Ungaria ar putea bloca aderarea Croatiei la Spatiul Schengen daca nu-si va apara frontierele Externe ale Uniunii Europene, informeaza Reuters. Daca Croatia ridica mainile si spune Nu, nu vreau sa apar.

Ungaria ameninta Croatia ca i-ar putea bloca aderarea la spatiul Schengen daca nu apara frontierele UE

Ungaria ar putea bloca aderarea Croatiei la spatiul Schengen daca nu reuseste sa apere frontierele externe ale Uniunii Europene, a declarat un consilier de rang inalt al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters in pagina electronica.

Bogdan Aurescu: 1785 este limita fizica a refugiatilor ce ii putem primi, capacitatile se pot imbunatati in viitor, cu banii europeni

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, sambata, ca Romania isi mentine pozitia privind numarul refugiatilor pe care ii poate primi, adaugand ca 1785 este limita fizica, dar ca isi poate imbunatati capacitatile in viitor, fiind nevoie de fonduri europene, informeaza Mediafax.

Ungaria ar putea bloca aderarea Croatiei la spatiul Schengen - consilier al lui Viktor Orban

Ungaria ar putea bloca aderarea Croatiei la zona Schengen, spatiul european fara granite interne, daca Zagrebul esueaza in a apara frontierele externe ale blocului comunitar, a declarat un inalt consilier al premierului ungar Viktor Orban, citat de Reuters.

Basescu isi mentine discursul anti-imigranti: Prefer sa fiu acuzat de xenofobie decat de prostie

Fostul presedinte Traian Basescu a atras atentia, miercuri, in cursul unei scurte conferinte tinute in fata membrilor PMP, ca Romania nu poate integra musulmanii veniti din tarile arabe, veniti odata cu inceperea crizei migrantilor. Mai mult fostul sef al statului a precizat ca mai bine e acuzat de CNCD de xenofobie decat sa dea dovada de prostie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )