Libnet.ro
UNICEF

10:15

Aurescu vrea sprijin din SUA pentru independenta energetica a Romaniei si Republicii Moldova

Adevărul Adevărul,
Aurescu vrea sprijin din SUA pentru independenta energetica a Romaniei si Republicii Moldova

Americanii ne vor ajuta sa exploatam zacamintele din Marea Neagra, iar o parte dintre hidrocarburile ce vor fi extrase de aici vor fi apoi exportate in Republica Moldova, pentru a reduce dependenta Basarabiei de Gazprom. continuă pe Adevărul

Iohannis, discutii cu multinationale din SUA pentru investitii directe in tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a avut vineri, la New York, o intrevedere cu reprezentantii unor companii multinationale americane prezente sau care doresc sa investeasca in Romania, printre care: MetLife, Johnson and Johnson, Chevron, ExxonMobil, Cargill, Timken Warburg Pincus, potrivit unui comunicat de presa remis astazi redactiei.

Agentia de Mediu din SUA inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, ca urmare a scandalului Volkswagen

Agentia de Protectie a Mediului EPA) din SUA a anuntat ca inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, indiferent de marca, drept rezultat al scandalului Volkswagen DieselGate. EPA va testa masinile mai atent si vrea chiar sa imprumute autovehicule de la clienti obisnuiti pentru a face teste surpriza.

Coalitia pentru independenta a Cataloniei, hotarata sa demareze procesul de secesiune

Coalitia pentru independenta a Cataloniei va lansa procesul catre secesiunea acestei regiuni de nord-estul Spaniei pana in 2017, a declarat Raul Romeva, cap de lista al secesionistilor.

Coalitia pentru independenta a Cataloniei, hotarata sa lanseze procesul catre secesiune

ACTUALIZARE 16:55 Principala coalitie pentru independenta a Cataloniei estimeaza ca este in masura sa lanseze procesul care va duce aceasta regiune din nord-estul Spaniei catre secesiune in 2017, a confirmat luni Raul Romeva, cap de lista al secesionistilor, informeaza luni agentia de presa AFP.

Dalai Lama si-a anulat calatoria din SUA, programata pentru luna octombrie

Liderul spiritual Dalai Lama si-a anulat vizita din SUA programata pentru luna octombrie, din motive medicale. Liderul spiritual tibetan a fost sfatuit sa de odihneasca timp de mai multe saptamani, in urma unui.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din SUA: Asigurarea votului prin corespondenta in 2016, o dovada de maturizare a clasei politice

La intalnirea cu comunitatea de romani din SUA, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asigurarea votului prin corespondenta la alegerile din 2016 va fi o dovada de maturizare a clasei politice romanesti,.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a avut o intrevedere cu omologul sau iranian in cadrul Adunarii Generale ONU din SUA

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut joi, in marja participarii la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite, o intrevedere cu ministrul afacerilor externe al Republicii Islamice Iran,.

Romanii din SUA solicita lui Iohannis sa condamne presiunile vicepremierului Oprea asupra presei

Reprezentanti ai comunitatii romano-americane i-au adresat o scrisoare deschisa Presedintelui Klaus Iohannis, publicata pe site-ul coalitiaromanilor. org, in care i-au cerut sa apere public independenta si libertatea presei, ca urmare a presiunilor exercitate asupra presei de vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, de a nu se publica stiri despre plagiatul acestuia.

Alegerile prezidentiale din SUA: Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze in 2020

Rapperul american Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din 2020. insa, pana atunci, considera ca trebuie sa se maturizeze considerabil. Intentia a.

Compania Google, investigata de Comisia Federala pentru Comert a SUA pentru monopolul Androidului

Compania Google e investigata de Comisia Federala pentru Comert din SUA care vrea sa afle daca a impiedicat accesul furnizorilor concurenti de servicii destinate sistemului de operare Android pentru dispozitivele.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )