Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aurora Liiceanu, profesor universitar si psiholog: Cea mai buna formula de implicare e votul

România Liberă România Liberă,
Aurora Liiceanu, profesor universitar si psiholog: Cea mai buna formula de implicare e votul

Eu voi merge la vot. Consider ca aceasta este o datorie cetateneasca. Nu poti sa spui ca este rau in societate, pe de-o parte, iar pe de alta parte sa nu te implici pentru a schimba lucrurile. Cea mai buna formula de implicare este votul. continuă pe România Liberă

Cea mai buna friptura de vitel

Nimic nu poate egala gustul unei fripturi rumene. Pentru ca masa sa fie si mai imbietoare, iar aroma desavarsita, e musai sa aiba alaturi o garnitura de legume.

FOTO Cum arata cea mai mare sala polivalenta din Romania. A costat 88 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata la jumatatea lunii septembrie, fiind cu cele 7. 300 de locuri, cea mai mare astfel de sala din Romania. Sala Polivalenta din Bucuresti are 5. 300 de locuri. Valorarea totala a investitiilor a fost de 88 de milioane de lei, cu circa 30 de milioane mai mult decat estimarea initiala.

FOTO Barbatii tineri vad ceva special la mine. Este un sentiment placut: cea mai batrana dama de companie

Britanica Sheila Vogel-Coupe are 85 de ani, a ramas vaduva in 2004 si de patru ani a inceput sa practice cea mai veche meserie din lume pentru ca ducea dorul sexului.

Efectul El Nino! Vara 2014 poate fi cea mai fierbinte din istoria omenirii

Oamenii de stiinta din cadrul Universitatii Giessen Germania) sunt de parere ca vara anului 2014 va fi cea mai fierbinte, cu cele mai ridicate temperaturi din istorie. Cercetatorii germani cred ca valuri mari.

RAPORT: Cea mai mare economie a Europei, magnet pentru imigrantii europeni

Imigratia in Germania a crescut in 2012, potrivit unui raport publicat marti, care arata ca numarul de noi sositi in cea mai mare economie a Europei este in crestere cu peste o treime, relateaza Deutsche.

FOTO Stuful curata apele uzate, la Orhei. Afla cum lucreaza cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor

Din septembrie anul trecut, orheienii se pot lauda cu cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor, ridicata cu milioane de euro oferiti de UE.

FOTO Stuful curata apele uzate, la Orhei. Cum lucreaza cea mai mare statie din Europa de epurare a apelor, cu ajutorul plantelor

Din septembrie anul trecut, orheienii se pot lauda cu cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor, ridicata cu milioane de euro oferiti de UE.

Cea mai batrana pisica din lume a intrat in Cartea Recordurilor: are echivalentul a 114 ani omenesti

Poppy a fost recunoscuta ca fiind cea mai batrana pisica in viata, numele felinei in varsta de 24 de ani, echivalentul a 114 ani omenesti, fiind trecut luni in Cartea Recordurilor.

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este candidatul la prezidentiale cu cea mai mare expunere si cu un anumit cumul de experienta

Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a candida la Presedintie, avand cea mai mare expunere si un anumit cumul de experienta, crede fostul presedinte Ion Iliescu. in momentul de fata este.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor din constructii din UE

Romania a inregistrat, in luna martie fata de februarie, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a lucrarilor din constructii, de 10,3%, fiind urmata de Slovenia, cu 8,9% si Italia, cu 1,9%, potrivit datelor Eurostat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )