Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO Cum arata cea mai mare sala polivalenta din Romania. A costat 88 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata cea mai mare sala polivalenta din Romania. A costat 88 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata la jumatatea lunii septembrie, fiind cu cele 7. 300 de locuri, cea mai mare astfel de sala din Romania. Sala Polivalenta din Bucuresti are 5. 300 de locuri. Valorarea totala a investitiilor a fost de 88 de milioane de lei, cu circa 30 de milioane mai mult decat estimarea initiala. continuă pe Adevărul

James Blunt vine la Cluj pe 31 octombrie. Concertul sau inaugureaza cea mai mare Sala Polivalenta din tara

Organizatorii Festivalului International de Muzica si Arta Transilvania - TiMAF 2014 au anuntat azi, 21 mai, ca britancul James Blunt va concerta la Cluj-Napoca pe 31 octombrie si ca artistul a inclus, in exclusivitate, Romania in turneul sau mondial, Moonlanding World Tour 2014.

FOTO Stuful curata apele uzate, la Orhei. Afla cum lucreaza cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor

Din septembrie anul trecut, orheienii se pot lauda cu cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor, ridicata cu milioane de euro oferiti de UE.

FOTO Stuful curata apele uzate, la Orhei. Cum lucreaza cea mai mare statie din Europa de epurare a apelor, cu ajutorul plantelor

Din septembrie anul trecut, orheienii se pot lauda cu cea mai mare din Europa statie de epurare a apelor cu ajutorul plantelor, ridicata cu milioane de euro oferiti de UE.

RAPORT: Cea mai mare economie a Europei, magnet pentru imigrantii europeni

Imigratia in Germania a crescut in 2012, potrivit unui raport publicat marti, care arata ca numarul de noi sositi in cea mai mare economie a Europei este in crestere cu peste o treime, relateaza Deutsche.

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este candidatul la prezidentiale cu cea mai mare expunere si cu un anumit cumul de experienta

Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a candida la Presedintie, avand cea mai mare expunere si un anumit cumul de experienta, crede fostul presedinte Ion Iliescu. in momentul de fata este.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor din constructii din UE

Romania a inregistrat, in luna martie fata de februarie, cea mai mare crestere din Uniunea Europeana a lucrarilor din constructii, de 10,3%, fiind urmata de Slovenia, cu 8,9% si Italia, cu 1,9%, potrivit datelor Eurostat.

Familia regala din Qatar va prelua o participatie semnificativa la cea mai mare banca din Germania

Familia regala din emiratul arab Qatar va participa cu aproape doua miliarde de euro la o majorare de capital in valoare de opt miliarde de euro la Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, scrie Mediafax. Deutsche Bank a majorat capitalul cu 10,2 miliarde de euro in 2010 si cu 3 miliarde de euro in 2013, insa fondurile nu au fost suficiente pentru a linisti temerile investitorilor privind situatia capitalului, in contextul reglementarilor mai stricte ale autoritatilor europene, potrivit CNBC.

Creditele neperformante din China, in cea mai mare crestere din 2005

Creditele neperformante din China au inregistrat, in trimestrul intai din acest an, cea mai mare crestere din 2005, pe fondul incetinirii avansului economiei tarii, care a cauzat sporirea numarului falimentelor.

Arheologii au descoperit cea mai mare creatura care a trait vreodata pe Pamant

Un grup de paleontologi din Argentina au descoperit o specie de dinozaur care l-ar fi ridiculizat pana si pe Godzilla si despre care ei cred ca e cea mai mare creatura care a existat vreodata pe planeta.

Prognoza meteo pana la 1 iunie: Temperaturile cresc treptat, ploile revin dupa 27 mai in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 19 mai - 1 iunie. Potrivit meteorologilor, vremea se va incalzi treptat saptamana aceasta in cea mai mare parte a tarii, urmand sa scada usor spre sfarsitul lunii, ajungand la valori normala pentru aceasta data. Ploile revin in cea mai mare parte a tarii dupa data de 27 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )