Libnet.ro
UNICEF

07:30

Austeritate in... Arabia Saudita!

România Liberă România Liberă,
Austeritate in... Arabia Saudita!

Rusia, care si-a vazut reduse masiv veniturile petroliere din cauza scaderii preturilor, a iesit la rampa si acuza Arabia Saudita ca destabilizeaza piata mondiala de petrol. continuă pe România Liberă

Arabia Saudita anunta ca a interceptat o racheta balistica Scud lansata dinspre Yemen

Arabia Saudita a anuntat ca a interceptat o racheta balistica Scud lansata sambata dinspre Yemen, a transmis agentia oficiala de stiri saudita SPA, preluata duminica de Agerpres. Fortele apararii.

Arabia Saudita a majorat cu 50% pretul benzinei la pompa

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a anuntat luni ca va elimina o serie de subventii care vor duce la majorarea cu peste 50% a pretului benzinei la pompa, dupa ce in 2015 a inregistrat un deficit bugetar record de 98 de miliarde de dolari, din cauza prabusirii pretului petrolului, relateaza France Press.

Arabia Saudita a dublat pretul benzinei la pompa

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a anuntat luni ca va elimina o serie de subventii care vor duce la majorarea cu peste 50% a pretului benzinei la pompa, dupa ce in 2015 a inregistrat un deficit bugetar record de 98 de miliarde de dolari, din cauza prabusirii pretului petrolului, informeaza AFP.

Arabia Saudita a inregistrat in 2015 un deficit record de 98 miliarde de dolari

Arabia Saudita, cel mai mare producator mondial de petrol, a inregistrat in 2015 un deficit bugetar record de 367 miliarde riali 98 de miliarde de dolari), aproximativ 20% din Produsul Intern Brut, din cauza prabusirii pretului la petrol, a anuntat, luni, Ministerul saudit de Finante, informeaza AFP.

Se pregateste Arabia Saudita de razboi?

Arabia Saudita, din ce in ce mai angajata in conflictele din Orientul Mijlociu, a alocat in bugetul sau pe 2016, facut public luni, o suma de 213 miliarde de riali 51,9 miliarde de euro) pentru cheltuielile militare si de securitate, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Razboiul petrolului: Rusia acuza Arabia Saudita ca a destabilizat piata titeiului. Moscova termina fondurile de rezerva intr-un an

Arabia Saudita a destabilizat piata globala a petrolului prin cresterea productiei, a acuzat, luni, ministrul Energiei din Rusia, Alexandr Novak.

Arabia Saudita, acuzata de Rusia ca a desabilizat piata petrolului prin cresterea productiei

Ministrul Energiei din Rusia, Alexander Novak, a acuzat, luni, Arabia Saudita ca a destabilizat piata globala a petrolului, prin majorarea productiei cu 1,5 miliarde de barili pe zi.

Liderul Statului Islamic indeamna la o revolta in Arabia Saudita si promite atacuri in Europa, SUA si Rusia

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi a indemnat la o revolta in Arabia Saudita si a promis atacuri in Israel, intr-o inregistrare audio postata online sambata, informeaza Mediafax.

Liderul ISIS indeamna la o revolta in Arabia Saudita si promite atacuri in Europa, SUA si Rusia

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic ISIS) Abu Bakr al-Baghdadi a indemnat la o revolta in Arabia Saudita si a promis atacuri in Israel, intr-o inregistrare audio postata online sambata, transmite Mediafax.

Liderul Statului Islamic face apel la revolta in Arabia Saudita si promite atacuri in Israel

Liderului gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a lansat un apel la revolta in Arabia Saudita si a promis atacuri in Israel, potrivit unei inregistrari audio publicata on-line sambata, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )