Libnet.ro
UNICEF

20:00

Australian Open: Barbora Krejcikova si Nikola Mektic, campioni la dublu mixt

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Barbora Krejcikova si Nikola Mektic, campioni la dublu mixt

Perechea Barbora Krejcikova Cehia) Nikola Mektic Croatia), cap de serie numarul 5, a castigat proba de dublu mixt din cadrul Australian Open, primul Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open: Romanul Nicholas Ionel, campion in proba de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Nicholas David Ionel si elvetianul Leandro Riedi au castigat titlul in proba de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, vineri, la Melbourne, dupa ce au invins in finala cuplul Mikolaj Lorens Polonia)Karlis Ozolins Letonia) cu 6-710), 7-5, 10-4.

Performanta pentru Romania! Avem campion la Australian Open: David Nicholas Ionel cucereste trofeul de dublu

David Nicholas Ionel a reusit, vineri, marea performanta de a cuceri trofeul de dublu de la juniori, pus in joc la Australian Open.

Mladenovic si Babos, campioane de dublu la Australian Open

Perechea formata din Kristina Mladenovic si Timea Babos au castigat, vineri, proba de dublu la Australian Open.

Australian Open: Perechea Timea BabosKristina Mladenovic, campioana la Melbourne

Perechea Timea BabosKristina Mladenovic UngariaFranta) a castigat titlul probei de dublu feminin de la Australian Open, cele doua dispunand in finala de Su-Wei Hsieh si Barbora Strycova.

Victorie ROMANEASCA in finala de la Australian Open: David Ionel, campion in proba de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Nicholas David Ionel este invingator la Australian Open. Ionel si austriacul Leandro Riedi au castigat titlul in proba de dublu a juniorilor la acest turneu. Acestia au invins in.

Australian Open (juniori): Nicholas David Ionel va juca finala de dublu

Perechea Nicholas David IonelLeandro Riedi RomaniaElvetia), cap de serie numarul 5, s-a calificat, joi, in finala probei de dublu juniori din cadrul turneului Australian Open.

Australian Open (juniori): Nicholas Ionel s-a calificat in semifinalele probei de dublu

Tanarul tenisman roman Nicholas David Ionel s-a calificat, alaturi de austriacul Leandro Riedi, in semifinalele probei de dublu a juniorilor la turneul Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa victoria cu 6-4, 6-2 in fata italienilor Francesco MaestrelliSamuel Vincent Ruggeri, miercuri, la Melbourne.

Surpriza de proportii! Un roman, in finalele de la Australian Open 2020!

Desi Simona Halep a pierdut, joi, in semifinale, Romania este reprezentata in finala la Australian Open de un junior. Nicholas David Ionel s-a calificat in finala de dublu juniori din cadrul Australian Open.

Sofia Kenin, campioana la Australian Open

Jucatoarea americana Sofia Kenin a cucerit, sambata, titlul la Australian Open dupa o finala disputat contra lui Garbine Muguruza.

Dominic Thiem, al doilea finalist de la Australian Open

Austriacul Dominic Thiem s-a calificat in finala de la Australian Open dupa un meci de patru seturi contra lui Alexander Zverev din Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )