Libnet.ro
UNICEF

15:30

Australian Open rascoleste ierarhia WTA: Cine urca cel mai mult si cine se va prabusi

Adevărul Adevărul,
Australian Open rascoleste ierarhia WTA: Cine urca cel mai mult si cine se va prabusi

Dincolo de atingerea semifinalelor, marea performanta pe care o va realiza Halep dupa Australian Open 2020 e prelungirea sederii sale in Top 10 WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep urca pe locul al doilea WTA, desi a fost eliminata de la Australian Open

Romanca Simona Halep a inceput turneul Australian Open pe locul 4 WTA, iar acum va urca pe locul al .

Garbine Muguruza, adversara Simonei Halep in semifinalele Australian Open

Spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA, a invins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, in sferturile de finala ale Australian Open, potrivit News. ro.

LIVE TEXT: Simona Halep Garbine Muguruza, in semifinale la Australian Open. Meci dramatic, final trist pentru Simona

Simona Halep joaca in in semifinalele de la Australian Open impotriva lui Garbine Muguruza, numarul 32 in clasamentul WTA. Fanii campioanei noastre asteapta cu sufletul la gura partida intre cele doua. Final de meci pentru Halep. Muguruza castiga si setul doi si va juca finala cu Kenin. UPDATE: Simona Halep conduce in .

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

DigiSport: Nick Kyrgios a anuntat castigatoarea de la Australian Open. Le distruge pe toate

Nick Kyrgios 24 de ani - locul 26 ATP) a afirmat ca spera ca Ashleigh Barty 23 de ani - locul 1 WTA) sa castige Australian Open si ca el considera ca australianca este principala favorita pentru a obtine trofeul de la primul turneu de Grand Slam al anului.

FOTO Halep, in extaz: Postarea Simonei spune totul despre visul pe care il traieste la Australian Open

Simona Halep 3 WTA) a trecut in viteza de Anett Kontaveit 31 WTA), careia i-a cedat doar doua game-uri in duelul lor din sferturi. Iar calitatea jocului a incantat-o pe constanteanca de 28 de ani.

Australian Open: Ce a spus Garbine Muguruza inaintea duelului cu Halep din semifinale

Simona Halep si Garbine Muguruza se vor afla fata in fata pentru a sasea oara, miza partidei fiind calificarea in finala Australian Open. Spaniola conduce cu 3-2 in meciurile directe, ea obtinand cele trei victorii pe hard. Muguruza a precizat ca este pregatita pentru confruntarea cu numarul 3 WTA si a asigurat ca va da tot ce are mai bun pentru victorie.

Halep, galop de sanatate in sferturi la Australian Open. Simona va juca a doua sa semifinala la Melbourne

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de la Australian Open, dupa un veritabil galop de sanatate in sfertul de finala cu Anett Kontaveit Estonia, 31 WTA). Campioana de la Wimbledon s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in 53 de minute.

Australian Open: Este cunoscuta prima semifinala feminina

Ashleigh Barty 1 WTA) a facut pasul spre calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-66), 6-2, in meciul cu Petra Kvitova cap de serie numarul 7).

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )