Libnet.ro
UNICEF

00:07

Austria a deportat anul trecut peste 10.000 de solicitanti de azil

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Austria a deportat anul trecut peste 10.000 de solicitanti de azil

Austria a deportat anul trecut 10. 677 de migranti ale caror cereri de azil au fost respinse, relateaza publicatia Krone, citata de Xinnhua. continuă pe Ziarul Bursa

Un sfert din masinile verificate anul trecut de RAR aveau emisii poluante peste nivelul admis

Anul trecut peste un sfert din autovehiculele verificate inspectorii Registrului Auto Roman RAR) prezentau neconformitati legate de poluare, avand emisii poluante peste nivelul admis.

Parisul sufera dupa atentatele din 2016: Peste 1,5 milioane de turisti, pierduti dupa atacurile sangeroase de anul trecut

Numarul turistilor din Paris este in scadere drastica dupa atentatele de anul trecut. Potrivit France Presse, capitala franceza a pierdut peste 1,5 milioane de turisti, majoritatea fiind chinezi si japonezi, anuntul fiind facut de Comitetul regional pentru turism CRT).

NN Romania a inregistrat prime brute subscrise de 661,7 milioane de lei anul trecut

NN Romania a inregistrat anul trecut rezultate la nivelul celor dinainte de criza financiara, raportand prime brute subscrise in valoare de aproape 662 de milioane de lei pe segmentul asigurarilor si active totale de peste 12 miliarde de lei pe segmentul pensiilor private.

Doar 38% rosii romanesti pe rafturile retailerilor, anul trecut

Rafturile supermarketurilor au gazduit anul trecut o proportie mai mare a produselor romanesti, insa rosiile, unul dintre cele mai cautate produse, s-a regasit numai in proportie de 38% din productie romaneasca, potrivit studiului Retailer Scorecard.

Zalaul are buget mai mare decat anul trecut. Pentru ce vor fi cheltuiti banii

Municipalitatea promite ca va da o noua fata orasului, anuntand ca pentru asta are la dispozitie, in 2017, un buget de peste 186 milioane de lei, cu aproape un sfert mai multi bani decat in anul anterior.

Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in 2017, dupa o majorare medie de 4,2% anul trecut

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, informeaza un studiu al PwC HR Barometru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )