Libnet.ro
UNICEF

14:45

Austria doreste reducerea indemnizatiilor pentru imigranti

Hotnews Hotnews,
 Austria doreste reducerea indemnizatiilor pentru imigranti

Guvernul de coalitie al Austriei a dezvaluit intentiile de a reduce indemnizatiile pentru imigranti, inclusiv pentru refugiati, intr-o miscare ce are ca scop descurajarea noilor sosiri. Indemnizatia de baza va fi limitata la 563 de Euro 2,611 RON) pe luna, aceasta crescand pana la suma pe care austriecii o primesc - 863 Euro 4,002 RON) - daca trec un test de limba germana, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Austria doreste reducerea indemnizatiilor pentru imigrantii care nu cunosc bine limba germana

Guvernul de coalitie al Austriei si-a dezvaluit intentiile de a reduce indemnizatiile pentru imigranti, inclusiv pentru refugiati, intr-o miscare ce are ca scop descurajarea noilor sosiri. Indemnizatia de baza va fi limitata la 563 de Euro 2,611 RON) pe luna pentru strainii fara cunostinte medii de germana sau cunostinte avansate de engleza, indemnizatia crescand pana la suma pe care austriecii o primesc - 863 Euro 4,002 RON) - daca trec un test de limba germana, scrie BBC.

Austria: Ajutoare sociale reduse pentru migranti

Guvernul de dreapta din Austria a anuntat ca strainii care nu stiu bine limba germana, precum si familiile mari care beneficiaza de asistenta sociala, vor primi mai putini bani. Protectia sociala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )