Libnet.ro
UNICEF

01:05

Autobuz plin cu mineri, rasturnat in sant. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Autobuz plin cu mineri, rasturnat in sant. Trei persoane au fost ranite

Un autobuz care ii transporta pe mai multi mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia catre locul de munca s-a rasturnat in aceasta seara in localitatea Dragutesti, de langa Targu Jiu. continuă pe Adevărul

VIDEO UPDATE Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava

Doi caini care au scapat dintr-o curte din Iasi si a atacat trei persoane, ptintre care si o fata de 15 ani, potrivit bzi. ro Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital. 24 Proprietara celor doi caini care au sarit gardul unei curti din zona Splai Bahlui si au muscat trei persoane a fost dusa la audieri la Sectia 2 Politie, cel mai probabil pe numele acesteia urmand a fi intocmit un dosar penal, potrivit Agerpres.

Hunedoara: Trei persoane ranite dupa ce masina in care se aflau a plonjat in raul Jiu

Trei persoane au fost ranite, duminica, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe DN 66A si a plonjat in raul Jiu, la o diferenta de nivel de aproximativ 15 metri, relateaza News. ro.

VIDEO Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava

Doi caini care au scapat dintr-o curte din Iasi si a atacat trei persoane, ptintre care si o fata de 15 ani, potrivit bzi. ro Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital.

Mihai Chirica, anunt important pentru PROPRIETARII de caini. Reactia primarului in cazul celor trei persoane SFASIATE de CAINI DE LUPTA

Scene socante au zguduit duminica Iasiul. Trei persoane au ajuns in dimineata zilei la spital, fiind muscate de doi caini care au reusit sa scape dintr-o curte din zona Splai Bahlui. in.

Accident grav in Germania. Un autobuz plin cu elevi s-a izbit de o casa. Sunt zeci de victime

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, marti, dupa ce un autobuz scolar a deraiat si a intrat in zidul unei case aflate in sudul Germaniei, au anuntat autoritatile locale, informeaza site-ul.

Accident aviatic in Turcia. Un avion militar s-a prabusit si trei persoane si-au pierdut viata

Trei soldati si-au pierdut viata dupa ce un avion militar s-a prabusit miercuri in Turcia. Avionul era implicat in desfasurarea unor exercitii de antrenament. Doi piloti si tehnicianul au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )