Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hunedoara: Trei persoane ranite dupa ce masina in care se aflau a plonjat in raul Jiu

Hotnews Hotnews,
 Hunedoara: Trei persoane ranite dupa ce masina in care se aflau a plonjat in raul Jiu

Trei persoane au fost ranite, duminica, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe DN 66A si a plonjat in raul Jiu, la o diferenta de nivel de aproximativ 15 metri, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Trei persoane ranite in judetul Sibiu, dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut intr-o rapa

Trei persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat intr-o rapa, accidentul producandu-se pe un drum judetean din judetul Sibiu.

Sibiu: Microbuz rasturnat intr-o rapa de cinci metri, pe drumul spre Paltinis; trei persoane ranite

Trei persoane sunt transportate la spitalul din Sibiu, dupa ce un microbuz in care se aflau patru oameni s-a rasturnat sambata seara intr-o rapa adanca de cinci metri, pe drumul spre statiunea Paltinis, a anuntat ISU Sibiu, citat de Agerpres.

Microbuz rasturnat intr-o rapa de cinci metri, pe drumul spre Paltinis: trei persoane ranite

Trei persoane sunt transportate la spitalul din Sibiu, dupa ce un microbuz in care se aflau patru oameni s-a rasturnat sambata seara intr-o rapa adanca de cinci metri, pe drumul spre.

Trei persoane, la spital in urma unui accident rutier produs in zona Sema Parc din Capitala; se circula cu dificultate pe doua benzi

Trei persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier produs sambata dupa-amiaza in zona Sema Parc din Capitala si in care au fost implicate trei masini. Traficul se desfasoara cu dificultate pe doua benzi.

Accident rutier produs in zona Sema Parc din Capitala: trei persoane au ajuns la spital; se circula cu dificultate pe doua benzi

Trei persoane au fost ranite usor, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier produs sambata dupa-amiaza in zona Sema Parc din Capitala si in care au fost implicate trei masini. Traficul se desfasoara cu dificultate pe doua benzi, relateaza News. ro.

Mihai Chirica, anunt important pentru PROPRIETARII de caini. Reactia primarului in cazul celor trei persoane SFASIATE de CAINI DE LUPTA

Scene socante au zguduit duminica Iasiul. Trei persoane au ajuns in dimineata zilei la spital, fiind muscate de doi caini care au reusit sa scape dintr-o curte din zona Splai Bahlui. in.

VIDEO UPDATE Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava

Doi caini care au scapat dintr-o curte din Iasi si a atacat trei persoane, ptintre care si o fata de 15 ani, potrivit bzi. ro Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital. 24 Proprietara celor doi caini care au sarit gardul unei curti din zona Splai Bahlui si au muscat trei persoane a fost dusa la audieri la Sectia 2 Politie, cel mai probabil pe numele acesteia urmand a fi intocmit un dosar penal, potrivit Agerpres.

VIDEO Iasi: Doi caini au scapat dintr-o curte si au atacat trei persoane, una fiind acum in stare grava

Doi caini care au scapat dintr-o curte din Iasi si a atacat trei persoane, ptintre care si o fata de 15 ani, potrivit bzi. ro Starea uneia dintre victime este grava. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje ale politiei, dar si mai multe echipaje medicale. Victimele au fost transportate la spital.

FOTO Accident rutier mortal in Retezat: masina in care se aflau trei oameni s-a prabusit de la 20 de metri in raul Jiu

Un accident rutier grav s-a produs, duminica, pe Drumul National 66 A, la iesirea din Uricani. Soferul unei masini in care se mai aflau doi pasageri a pierdut controlul acesteia si s-a prabusit in raul Jiu. Doua dintre victime au murit.

FOTO Accident rutier grav in Retezat: masina in care se aflau trei oameni s-a prabusit de la 20 de metri in raul Jiu

Un accident rutier grav s-a produs, duminica, pe Drumul National 66 A, la iesirea din Uricani. Soferul unei masini in care se mai aflau doi pasageri a pierdut controlul acesteia si s-a prabusit in raul Jiu. Doua dintre victime au ajuns in stop cardiac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )