Libnet.ro
UNICEF

06:00

Autocar cu 16 elevi si 4 adulti din Bucuresti, blocat de zapada pe Transalpina in zona lacului Oasa

Adevărul Adevărul,
Autocar cu 16 elevi si 4 adulti din Bucuresti, blocat de zapada pe Transalpina in zona lacului Oasa

Un autocar cu 20 de persoane, 16 copii minori si 4 adulti, este blocat de mai multe ore pe Transalpina la aproape 2000 de metri altitudine, in zona localului de acumulare Oasa din judetul Alba. Grupul a plecat din Bucuresti pe ruta Obarsia Lotrului Ranca cu traversarea muntilor pe DN 67C, dar nu a mai ajuns la destinatie. continuă pe Adevărul

UPDATE Autocar cu 16 elevi si 4 adulti din Bucuresti, blocat de zapada pe Transalpina in zona lacului Oasa

Un autocar cu 20 de persoane, 16 copii minori si 4 adulti, este blocat de mai multe ore pe Transalpina la aproape 2000 de metri altitudine, in zona localului de acumulare Oasa din judetul Alba. Grupul a plecat din Bucuresti pe ruta Obarsia Lotrului Ranca cu traversarea muntilor pe DN 67C, dar nu a mai ajuns la destinatie.

Ca in filmele cu MAFIOTI: Un om de afaceri din Bucuresti a fost RAPIT si SECHESTRAT

Un om de afaceri din Bucuresti a simtit pe propria piele cum este sa fii rapit si sechestrat, ca in filmele cu mafioti. Barbatul a fost tinut captiv ore intregi intr-un depozit.

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )