Libnet.ro
UNICEF

05:00

Autocar implicat intr-un accident rutier dupa ce soferul a adormit la volan

Adevărul Adevărul,
Autocar implicat intr-un accident rutier dupa ce soferul a adormit la volan

Un autocar condus de un sofer bulgar a intrat in gardul unei locuinte, dupa ce conducatorul auto a adormit la volan. continuă pe Adevărul

Un roman cu permisul de conducere suspendat a omorat un copil de 12 ani intr-un accident rutier in Italia

Un roman care avea permisul de conducere suspendat, dar care conducea un vehicul de teren, a lovit mortal, sambata, un copil de 12 ani, in sudul Italiei. Soferul a fost arestat dupa accident, relateaza pagina online a agentiei ANSA, citata de Mediafax.

Accident rutier provocat de un tanar care a gresit banda de acces pe autostrada

Un tanar de 24 de ani, din Arad, a provocat un accident cu trei raniti la intrarea pe autostrada A1 Orastie Deva. Soferul a intrat pe contrasens, pe artera de acces din zona localitatii Orastie.

ACCIDENT GRAV PE DN7: Trei persoane au fost ranite. Vezi ce s-a intamplat.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN7 in localitatea Milcoiu. In accident au fost implicate doua autoturisme si un camion. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN7, in zona in care s-a produs accidentul, se desfasoara pe un singur fir alternativ. Politistii au demarat o ancheta in acest caz.

VIDEO Grav accident rutier la Costinesti. O persoana a murit si alte patru au ajuns la spital dupa ce masinile lor s-au ciocnit pe DN 39

Interventie dificila a pompierilor, Ambulantei si Politistilor din Constanta. O persoana si-a pierdut viata iar alti trei adulti si doi copii au fost raniti in urma unui eveniment rutier care a avut loc la intrarea in Costinesti.

VIDEO Grav accident rutier la Costinesti. O persoana a murit si alte cinci au ajuns la spital dupa ce masinile lor s-au ciocnit pe DN 39

Interventie dificila a pompierilor, Ambulantei si Politistilor din Constanta. O persoana si-a pierdut viata iar alti trei adulti si doi copii au fost raniti in urma unui eveniment rutier care a avut loc la intrarea in Costinesti.

VIDEO Grav accident rutier la Costinesti. O persoana a murit si alte sase au fost ranite dupa ce masinile lor s-au ciocnit pe DN 39

Interventie dificila a pompierilor, Ambulantei si Politistilor din Constanta. O persoana si-a pierdut viata iar alti patru adulti si doi copii au fost raniti in urma unui eveniment rutier care a avut loc la intrarea in Costinesti.

Doua persoane dintr-un alai de nunta, ranite intr-un accident provocat de mire

Doua persoane, intre care un copil, care faceau parte dintr-un alai de nunta au fost ranite, sambata, dupa ce masina condusa de mire, spre Oficiul Starii Civile din Drobeta Turnu Severin, s-a rasturnat pe DN 67, informeaza Mediafax.

Polonia: Trei persoane au murit, iar o a patra a fost ranita intr-un accident minier

La mina de carbune Myslowice-Wesola din Silezia a avut loc, luni dimineata, un accident care a provocat decesul a trei muncitori, un al patrulea fiind ranit, a anuntat KHW Holding, proprietarul minei, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )