Libnet.ro
UNICEF

07:45

Autopsia victimelor de la Matei Bals e gata. Descoperirea macabra pe trupurile a 3 pacienti

Playtech Playtech,
Autopsia victimelor de la Matei Bals e gata. Descoperirea macabra pe trupurile a 3 pacienti

Nici trei luni nu au trecut de cand 14 bolnavi au murit dupa incendiul de la ATI din Piatra Neamt si suntem martorii unor alte scene dezastruoase, derulate acum la Matei Bals, cel mai mare spital de boli infectioase din Romania. Bilantul in urma tragediei a ajuns la 6 morti. Autopsia victimelor. Trei pacienti au . continuă pe Playtech

Incendiu la Institutul Matei Bals: Anchetatori: Sunt mai multe ipoteze privind cauza incendiului Se pare ca dupa izbucnirea focului au fost 2 explozii ale unor tuburi de oxigen Au fost audiate 4 infirmiere si 1 instalator

Incendiul de la Institutul Matei Bals pare sa fi fost urmat de explozii ale unor tuburi de oxigen, afirma procurorul Alexandru Anghel de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, precizand ca astazi au fost ridicate trupurile carbonizate a patru din cele cinci victime si a fost facuta o prima evaluare. De asemenea, anchetatorii au audiat cinci persoane - patru infirmiere si un instalator - si spun ca nu exclud nicio ipoteza privind cauzele izbucnirii incendiului.

Identificarea victimelor din incendiul de la Matei Bals continua. Au fost audiate 6 persoane

Ancheta la locul incendiului de la Institutul Matei Bals, soldat cu moartea a sase persoane continua duminica, iar identificarea victimelor pe baza probelor ADN este in curs, anunta autoritatile.

Incendiul de la Institutul Matei Bals - Ancheta la fata locului si audierile continua. Astazi sunt programate necropsiile victimelor

Ancheta la fata locului si audierile in cazul incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala continua sambata, cand sunt programate si necropsiile victimelor.

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals transmite condoleante familiilor victimelor

Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals a transmis un mesaj de condoleante familiilor victimelor din incendiul produs vineri dimineata. Echipa INBI a subliniat ca va sprijni orice ancheta, fiind dedicata in primul rand sanatatii pacientilor.

Bilantul victimelor din incendiul de la Matei Bals a crescut azi. Moarte suspecta, s-a demarat o ancheta medico-legala

In aceasta dimineata la Spitalul de boli infectioase Matei Bals, din Bucuresti, a avut loc un incendiu devastator. in urma acestuia au fost victime, decese si a fost demarat Planul Rosu. Peste 100 de pacienti au fost transferati catre alte spitale din Bucuresti, conform managerului spitalului. Va vom tine la curent pe tot parcursul zilei .

INCENDIU LA INSTITUTUL MATEI BALS: Cinci persoane au murit carbonizate

ACTUALIZARE - AUR solicita demisia de urgenta a celor responsabili de tragedia de la Institutul and Matei Bals and --- *ACTUALIZARE - Mai multe ambasade transmit condoleante familiilor celor care au murit in incendiul de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DACIAN CIOLOS: Trebuie asumata situatia ca atare si reformat sistemul fara mila --- *ACTUALIZARE - KLAUS IOHANNIS: Este o zi foarte trista. imi pare foarte rau --- *ACTUALIZARE - KELEMEN HUNOR: Este nevoie de o ancheta si interventie rapida si decisiva --- *ACTUALIZARE - STS: Au fost 10 apeluri la 112, primul la 5:04 --- *ACTUALIZARE - PATRIARHUL DANIEL: Ne rugam lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedati si pentru insanatosirea grabnica a celor raniti --- *ACTUALIZARE - Majoritatea pacientilor transferati la diferite spitale sunt in stare stabila, dar pe oxigen --- *ACTUALIZARE - Fiica uneia dintre pacientele de la Institutul Matei Bals a afirmat ca i-a dus mamei sale o aeroterma miercurea trecuta --- *ACTUALIZARE - MARCEL CIOLACU: Acest Guvern nu a facut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamt sa nu se mai repete --- *ACTUALIZARE - Nicusor Dan anunta ca Spitalul Victor Babes poate prelua 220 de pacienti de la Matei Bals --- *ACTUALIZARE - DAN BARNA: Nu stim inca cu certitudine ce a dus la incendiu --- *ACTUALIZARE - CATALIN DRULA: Infrastructura de sanatate din subordinea Transporturilor este gata sa ofere sprijin oricand este nevoie --- *ACTUALIZARE - A fost confirmat inca un deces --- *ACTUALIZARE - FLORIN CiTU: Un lucru este cert, de aceasta data reactia autoritatilor a fost eficienta si rapida --- *ACTUALIZARE - VLAD VOICULESCU: Existau avize pentru lucrarile care s-au facut acolo --- *ACTUALIZARE - BEATRICE MAHLER: Patru pacienti, doi dintre ei fiind in stare severa au fost adusi la Institutul &171;Marius Nasta &187; --- *ACTUALIZARE - ANCA DRAGU: Asemena tragedii nu pot si nu vor ramane fara urmari --- *ACTUALIZARE - TRAIAN BERBECEANU: Cand s-a declansat incendiul, instalatia electrica si de aprovizionare cu oxigen au fost deconectate automat --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis merge la Institutul Matei Bals --- *ACTUALIZARE - STREINU CERCEL: O pacienta a suferit arsuri ale tractului respirator superior --- *ACTUALIZARE - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa in urma incendiului. --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat: Din informatiile pe care le avem, nu mai sunt pacienti cu arsuri --- *ACTUALIZARE - Raed Arafat a precizat ca apelul la 112 a venit la ora 5 dimineata.

La Matei Bals sunt verificate apararea contra incendiilor si mentenanta instalatiilor

Ancheta la locul incendiului de la Institutul Matei Bals, soldat cu moartea a sase persoane continua duminica, iar identificarea victimelor pe baza probelor ADN este in curs, anunta autoritatile, care precizeaza ca au fost audiate 6 persoane, inclusiv rude ale victimelor, si ca sunt verificate apararea contra incendiilor si mentenanta instalatiilor, potrivit News.

Incendiul de la Matei Bals: Cel putin doua victime au murit in urma expunerii la flacara directa, arata rezultatele necropsiilor

Cel putin doua dintre cele cinci victime ale incendiului de vineri de la Institutul Matei Bals au murit in urma expunerii la flacara directa, in alte cazuri fiind constatate si intoxicatia cu monoxid de carbon si arsuri de cai respiratorii, au declarat pentru News. ro surse din ancheta, pe baza rezultatelor necropsiilor. Sase persoane au fost audiate sambata la sediul Politiei Capitalei - Serviciul Omoruri, acestea fiind cadre medicale, personal administrativ, precum si rude ale victimelor, in dosarul incendiului de la Institutul Matei Bals.

Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul de la Matei Bals. Ce promisiune le-a facut romanilor

In cursul zilei de sambata, 30 ianuarie, actualul premier al Romaniei a vizitat institului Matei Bals. Florin Citu a postat un mesaj ireal dupa incendiul devastator. Va reamintim ca vineri, 29 ianuarie, la orele 5 dimineata, un incendiu a cuprins unul din pavilioane. Bilantul victimelor se ridica la 6. Florin Citu, mesaj ireal dupa incendiul .

Medicii legisti au stabilit cauzele mortii victimelor incendiului de la Institutul Matei Bals

Medicii legisti au terminat necropsiile primelor cinci victime ale incendiului de la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )