Libnet.ro
UNICEF

14:45

Autoritatile austriece intorc din drum de patru ori mai multi migranti la frontiera italiana

Adevărul Adevărul,
Autoritatile austriece intorc din drum de patru ori mai multi migranti la frontiera italiana

Granicierii austrieci au anuntat vineri ca de patru ori mai multi migranti sunt intorsi din drum la punctul de trecere al frontierei italiene de la Brenner, ca urmare a implementarii unor controale suplimentare, fata de datele inregistrate la finele lunii mai. continuă pe Adevărul

Cererea Uber la Cluj, de patru ori mai mare comparativ cu prima saptamana a Uber in Praga

Cererea pentru serviciul Uber la Cluj din prima saptamana de la lansare a fost de patru ori mai mare comparativ cu prima saptamana a Uber in Praga, unul din orasele turistice de top ale Europei, potrivit reprezentantilor companiei.

Rezultate Banca Transilvania: profit net de aproape doua ori mai mare si crestere puternica a veniturilor din dobanzi

Banca Transilvania a inregistrat un profit net de 458,3 milioane lei, in primul semestru, de peste doua ori mai mare fata de rezultatul obtinut in perioada similara din 2015, in contextul cresterii veniturilor din dobanzi cu 64% si a veniturilor din.

Studiu: Soferii au o greutate cu patru kilograme mai mare decat biciclistii

Conducatorii auto au, in medie, o greutate cu patru kilograme mai mare decat persoanele care folosesc bicicleta, arata un studiu finantat de Uniunea Europeana UE).

Importurile de mancare au crescut cu 10% in primele patru luni, deficitul comercial agroalimentar s-a marit de aproape patru ori

Deficitul balantei comerciale decalajul dintre importuri si exporturi) cu produse agroalimentare s-a adancit la 426,3 milioane de euro, de 3,8 ori mai mare fata de soldul negativ inregistrat in acelasi interval din 2015, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) la solicitarea Agerpres.

Vesti bune din economie. Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi din 2016

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Un grup de romani a atacat cu bate de baseball o frizerie din Luton unde erau mai multi musulmani

Un conflict spontan a izbucnit intre romani si musulmani in localitatea britanica Luton, dupa ce patronul unei frizerii in care se aflau mai multi musulmani a cerut unui grup de romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )