Libnet.ro
UNICEF

20:00

Autoritatile din Hong Kong au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea de protestatari

Hotnews Hotnews,
 Autoritatile din Hong Kong au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea de protestatari

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimea care se adunase sa protesteze in Hong Kong in urma mortii unui student in varsta de 22, ranit in timpul unor manifestatii anterioare si care a decedat vineri, relateaza Reuters, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Un parlamentar din Hong Kong a fost injunghiat de un barbat care s-a prefacut ca e un admirator si voia sa-i ofere un buchet de flori

Un parlamentar pro-Beijing din Hong Kong a fost injunghiat in plina strada de catre un barbat care s-a prefacut ca este un sustinator al sau, informeaza BBC News.

Franta si China au discutat despre situatia din Hong Kong. Ce i-a transmis Macron lui Xi Jinping, in numele Parisului si al Bruxellesului

Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a anuntat, miercuri, ca a discutat cu omologul sau din China, Xi Jinping, despre situatia din Hong Kong, in conditiile in care orasul trece, deja de cateva luni bune,.

Scene socante la Hong Kong. Un PARLAMENTAR pro-Beijing a fost injunghiat in plina strada (VIDEO)

Un parlamentar din Hong Kong, sustinator al politicilor Beijingului, a fost injunghiat de un protestatar care pretindea ca este fanul oficialului. Barbatul care l-a atacat pe oficial s-a apropiat de acesta cu.

REUTERS: Autoritatile din domeniul concurentei din Grecia efectueaza perchezitii la marile banci comerciale

Autoritatile din domeniul concurentei din Grecia au efectuat, astazi, perchezitii la marile banci comerciale din tara, in cadrul unei anchete privind presupuse practici de cartel la impunerea comisioanelor pentru tranzactii, spun surse citate de Reuters.

Autoritatile din Calafat in alerta: Un barbat a incercat sa ademeneasca mai multi copii sa urce in masina sa. Suspectul este monitorizat de politisti

Autoritatile din Calafat sunt in alerta dupa ce un barbat a incercat sa ademeneasca mai multi copii sa urce in masina sa. Barbatul le ofera celor mici placinte si dulciuri, spune primarul orasului. Autoritatile au identificat un suspect pe care acum il monitorizeaza.

Un tribunal din Moscova decide inchiderea unui ONG pentru drepturile omului

Un tribunal din Moscova a hotarat dizolvarea unei organizatii pentru apararea populatiilor indigene, a doua decizie de acest tip in mai putin de o saptamana, atragand criticile autoritatilor europene.

Gest inedit al unui primar din Alba! S-a amendat singur pentru ca nu avea autorizatie

Gest inedit al unui primar din Alba. Edilul comunei Vintu de Jos s-a amendat singur pentru ca si-a modificat acoperisul casei fara autorizatie de la primarie. Acesta a achitat amenda, imediat, la biroul de taxe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )