Libnet.ro
UNICEF

09:15

Autoritatile din Romania accepta refugiati de la inalta Poarta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autoritatile din Romania accepta refugiati de la inalta Poarta

Cincisprezece refugiati sirieni si yemeniti au sosit, ieri, pe aeroportul Henri Coanda, din Bucuresti, dupa care au fost transportati catre Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de azil CRCPSA) din Galati. continuă pe Ziarul Bursa

Femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, adorata de Giorgio Armani

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din Romania, este adorata de Giorgio Armani. Cariera modelului roman este in plina ascensiune, dovada fiind numarul mare de prezentari de moda din ultima perioada. Cele mai importante case de moda s-au batut pentru ca romanca sa defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Zuhair Murda sunt doar cateva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Firmele din Romania platesc 23% din salariul angajatilor sub forma de contributii sociale, peste media la nivel global (studiu)

Societatile din Romania platesc 23,1% din salariile anuale ale angajatilor pe asigurarile sociale si alte contributii salariale, potrivit celui mai recent studiu realizat de UHY, o retea internationala de contabilitate si consultanta. Aceasta rata este peste media la nivel mondial de 6. 141 USD sau 20,5% din salariu. Asta in ciuda faptului ca, din 2012, costurile cu contributiile s-au redus de la 21,6% la 20,5% la nivel mondial. Potrivit autorului studiului, Romania are unele dintre cele mai ridicate taxe si costuri obligatorii cu asigurarile dintre toate tarile care au facut obiectul studiului, platind in medie USD 6. 930 pentru un salariu de USD 30. 000 pe an.

Ce noi provocari au de infruntat operatorii telecom din Romania

Studiul A. Kearney despre consumatorii de servicii telecom din Romania demonstreaza faptul ca Romania tine pasul cu Europa in folosirea serviciilor digitale Romania se situeaza peste media tarilor analizate. Romanii apreciaza calitatea, desi.

ANSVSA: Laptele de la fermele din Romania NU e contaminat cu E-coli

Laptele provenit din toate fermele din Romania este un lapte conform si poate pleca fara probleme catre procesare, iar primele rezultate pe analizele prelevate de la fermele din Arges si Dolj sunt negative.

Egiptul a mai cumparat 120.000 de tone de grau din Romania la un pret de 184,38 dolari pe tona

Pentru a doua oara in decurs de o saptamana, Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a mai cumparat 120. 000 de tone de grau din Romania, in conditiile in care cotatiile futures la Bursa de la Chicago au coborat la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani, transmite Bloomberg.

Un nou VIRUS loveste computerele din Romania. Deocamdata nu exista antidot

Un nou virus afecteaza computerele din Romania, iar deocamdata nu exista solutie impotriva acestuia.

Cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Cel mai vechi martisor din Romania se pare ca dateaza din anul 1879 si are forma unei inimi din argint. Printre aceste martisoare de colectia se numara si unul din 1898, care are forma unei randunici in.

Comisiile din Senat accepta un numar nelimitat de CAINI la stana

Comisiile de agricultura si mediu din Senat au acordat marti raport favorabil OUG 60 / 2015, Ordonanta care suspenda prevederile din Legea vanatorii si a protectiei fondului cinegetic referitoare la pasunat si la numarul de caini de paza.

Business Report: Vanzarile de smartphone-uri din Romania s-au dublat in ultimii doi ani. Romanii incep sa prefere telefoanele la liber; Cand isi baga statul coada se alege praful inclusiv de companiile la care este actionar majoritar; Romania risca din n

Care este averea Casei Regale Regele Mihai a transmis miercuri un mesaj potrivit caruia fiica sa, printesa Margareta va gasi forta si intelepciunea de a-l reprezenta. OMV inchide pentru revizie doua rafinarii, una fiind Petrobrazi Ploiesti. De unde ia Petrom carburantii vanduti in Romania OMV Petrom va inchide, timp de o luna.

FOTO. 39 de ani de la cel mai grav cutremur din Romania: 4 martie 1977

In 4 martie 1977, la ora 21. 22, un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter a lovit Romania, omorand peste 1500 de oameni si ranind,in toata tara, peste 11.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )