Libnet.ro
UNICEF

14:30

Autoritatile turce au inchis trei persoane, dupa atentatul in care au murit 11 oameni

Antena3 Antena3,
Autoritatile turce au inchis trei persoane, dupa atentatul in care au murit 11 oameni

Trei suspecti retinuti in cadrul anchetei asupra unui atentat care a facut marti la Istanbul 11 morti, un atac revendicat de rebeli kurzi, au fost trimisi la inchisoare sambata, a informat. continuă pe Antena3

Reactia MAE, dupa atentatul de la Tel Aviv: Astfel de acte deplorabile de violenta nu au nicio justificare si trebuie combatute cu orice pret

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a condamnat atentatul care a avut loc, miercuri seara, la Tel Aviv, soldat cu patru morti si cel putin cinci raniti.

SUA: Trei persoane au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit inDakota de Nord

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi intr-un lac din statul american Dakota de Nord, informeaza Associated Press. Trei persoane, printre care si un minor, au murit in urma.

Moartea a semanat groaza pe sosele din Ialomita. Trei persoane au murit in ultimele zile in accidente de circulatie

Statistica sumbra a Serviciului Politiei Rutiere Ialomita. in ultimele zile, moartea a semanat groaza pe soselel din judet. Trei persoane au murit, dupa ce masinile in care se aflau au fost implicate in accidente rutiere.

Trei morti dupa ce un avion usor s-a prabusit in statul american Dakota de Nord

Trei persoane au murit, inclusiv un minor de 10 ani, dupa ce avionul de mici dimensiuni la bordul caruia se aflau s-a prabusit intr-un lac din statul american Dakota de Nord nordul Statelor Unite), relateaza Associated Press.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )