Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactia MAE, dupa atentatul de la Tel Aviv: Astfel de acte deplorabile de violenta nu au nicio justificare si trebuie combatute cu orice pret

România Liberă România Liberă,
Reactia MAE, dupa atentatul de la Tel Aviv: Astfel de acte deplorabile de violenta nu au nicio justificare si trebuie combatute cu orice pret

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a condamnat atentatul care a avut loc, miercuri seara, la Tel Aviv, soldat cu patru morti si cel putin cinci raniti. continuă pe România Liberă

Israelul suspenda permisele de intrare pentru 83.000 de palestinieni

ACTUALIZARE 11:08 MAE condamna atentatul de la Tel Aviv: Astfel de acte deplorabile de violenta nu au nicio justificare Ministerul Afacerilor Externe condamna cu fermitate atentatul terorist care a avut loc miercuri in cartierul Sarona din Tel Aviv, in care si-au pierdut viata patru cetateni israelieni si alti noua au fost raniti.

UPDATE: Autoritatile israeliene suspenda permisele de intrare pentru zeci de mii de palestinieni, ca urmare a atentatului de la Tel Aviv

Utoritatile israeliene incep, joi, sa ia masuri de securitate, ca urmare a atentatului comis, miercuri seara, la Tel Aviv, de doi palestinieni. Astfel, permisele de intrare a 83. 000 de palestinieni, acordate cu prilejul Ramadanului, vor fi suspendate.

VIDEO - Israel: Doi atacatori au deschis focul in Tel Aviv, ranind noua persoane

Autoritatile israeliene au anuntat ca doi atacatori au deschis focul miercuri seara in complexul comercial Sarona, din centrul capitalei Tel Aviv. Potrivit primelor informatii, noua persoane au fost ranite, dintre care doi raniti se afla in stare critica. Atacatoii au fost neutralizati de fortele de ordine, scrie The Jerusalem Post.

VIDEO Imagini cu teroristii palestinieni care deschid focul asupra unei terase din Tel Aviv, ucigand 4 persoane

Imagini video ale atacului terorist de miercuri seara, din Tel Aviv, cand doi palestinieni au deschis focul asupra clientilor asezati la mese intr-un cartier animat de restaurante si baruri, ucigand patru persoane si ranind alte cinci, au fost date publicitatii, scrie AFP.

FOTO + VIDEO: Atac armat la Tel Aviv. Trei persoane au murit, noua au fost ranite

Trei persoane au murit, miercuri seara, la Tel Aviv, in urma unui schimb de focuri care a avut loc in fata sediului Ministerului Apararii si a cartierului general al armatei israeliene.

Elena Udrea, despre reactia PNL dupa rezultatele la locale: Este vina lor ca executa ce le cere Johannis!

Deputatul Elena Udrea a scris intr-o postare de pe pagina oficiala de Facebook cateva cuvinte despre reactia Partidului National Liberal dupa rezultatele la alegerile locale. Aceasta se refera la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )