Libnet.ro
UNICEF

21:30

Autoritatile ungare, nou gest pentru etnici maghiari din Romania

Antena3 Antena3,
Autoritatile ungare, nou gest pentru etnici maghiari din Romania

Ungaria urmeaza sa dubleze veniturile suplimentare pe care le ofera clerului din bisericile maghiare din Transilvania, Transcarpatia, Voievodina si Slovacia, incepand de anul viitor, a anuntat duminica secretarul. continuă pe Antena3

Budapesta DUBLEAZA veniturile clericilor maghiari din strainatate

Ungaria va dubla veniturile suplimentare pe care le ofera clerului din bisericile maghiare din Transilvania, Transcarpatia, Voievodina si Slovacia, incepand de anul viitor, a anuntat duminica secretarul de stat Miklos Soltesz la Radna, in Romania.

Reuters: Criza din Grecia, cheia unui nou mandat pentru Angela Merkel

Modul in care a gestionat Angela Merkel criza din Grecia le-ar putea garanta conservatorilor pe care-i conduce majoritatea absoluta in cazul in care ar avea loc alegeri saptamana viitoare, arata un sondaj de opinie publicat duminica, relateaza Reuters.

Candidatura neasteptata pentru alegerile prezidentiale din SUA

Vicepresedintele Joe Biden si consilierii sai au inceput sa exploreze o posibila campanie in alegerile primare democrate din 2016, ceea ce ar modifica peisajul in tabara democratica si ar reprezenta o.

Ucraina: mai multa autonomie pentru regiunile separatiste din est

Curtea Constitutionala CC) a Ucrainei a dat vineri unda verde unui proiect de reforma constitutionala care ofera mai multa autonomie regiunilor separatiste din est, o masura sustinuta de occidentali, care o considera un mijloc de dezescaladare a.

Vasile Blaga: PNL discuta luni lista candidatilor inscrisi in cursa interna pentru alegerile locale din 2016

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca liberalii vor discuta, in cadrul sedintei Biroului Politic National de luni, lista candidatilor care s-au inscris in competitia interna pentru alegerile.

Planurile lui Teodorovici pentru rectificarea bugetara din octombrie

Guvernul va analiza, inainte de a doua rectificare bugetara din acest an, care va avea loc la finele lunii octombrie, cum au cheltuit ordonatorii de credite banii alocati la rectificarea din iulie, iar in functie de rezultate vor fi redistribuite sumele necheltuite, a declarat ministrul Finantelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )