Libnet.ro
UNICEF

15:45

Autoritatile vor inchide noua posturi vamale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Autoritatile vor inchide noua posturi vamale din Republica Moldova

Serviciul Vamal al Republicii Moldova analizeaza posibilitatea lichidarii si fuzionarii a noua posturi vamale interne, care au avut un randament redus de eficacitate in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Comunistii protesteaza in fata Parlamentului din Republica Moldova.

Membri ai Partidului Comunist din Republica Moldova PCRM) si sustinatori ai acestuia au protestat joi in fata Parlamentului din Chisinau, in a patra zi de proteste, cerand demisia imediata a Guvernului si convocarea alegerilor parlamentare anticipate, transmite Mediafax. Aproximativ 200 de persoane, in frunte cu liderul comunist Vladimir Voronin, au protestat la Palatul Republicii, in prima sedinta din aceasta sesiune a parlamentarilor moldoveni, potrivit site-ului Unimedia. md. Protestatarii .

CE propune deschiderea pietei UE pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene UE) pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale.

CE vrea ca importurile de vinuri din Republica Moldova sa fie liberalizate urgent catre UE

Comisia Europeana CE) vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis incepand cu 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare, conform Mediafax .

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova

Comisia Europeana propune sa deschida complet piata Uniunii Europene pentru importurile de vinuri din Republica Moldova, inainte de intrarea in vigoare a Acordului de Asociere intre UE si Republica Moldova si a Acordului privind Zona de Liber Schimb Aprofundata si Cuprinzatoare DCFTA), ca o masura pentru a compensa dificultatile cu care Republica Moldova se confrunta in exportul vinurilor pe unele dintre pietele sale traditionale, potrivit unui comunicat al institutiei.

Calatorii vor plati noua euro pentru modernizarea aeroportului si dupa concesionare

Calatorii care vor lua avionul de la Chisinau vor continua si dupa concesionarea aeroportului sa plateasca taxa de modernizare de noua euro, inclusa in pretul biletului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )