Libnet.ro
UNICEF

12:15

Autorul atacului care a avut loc in noaptea de Revelion, in Istanbul, a fost pus sub acuzare. Barbatul a ucis 39 de persoane (FOTO)

B1 B1,
Autorul atacului care a avut loc in noaptea de Revelion, in Istanbul, a fost pus sub acuzare. Barbatul a ucis 39 de persoane (FOTO)

Cetateanul uzbek Abdulgadir Masaripov, cel care a ucis 39 de persoane in clubul Reina din Istanbul, a fost pus acuzare pe magistratii turci. Acesta a fost prins de autoritati dupa doua. continuă pe B1

Autorul atacului care a avut loc in noaptea de Anul Nou, in Istanbul, a fost pus oficial sub acuzare. Barbatul de origine uzbeka a cauzat moartea a 39 de persoane

Autorul atacului care a avut loc intr-un club din Istanbul, in noaptea de Anul Nou, a fost pus oficial sub acuzare de o instanta din Turcia. Este vorba despre cetateanul uzbek Abdulgadir Masaripov, care a ucis 39 de persoane in clubul exclusivist Reina.

Turcia: Autorul atacului din noaptea de Revelion, in care si-au pierdut viata 39 de persoane, pus oficial sub acuzare

Magistratii turci l-au pus oficial sub acuzare pe cetateanul uzbek Abdulgadir Masharipov, autorul atacului din noaptea de Revelion asupra unui club din Istanbul, in care si-au pierdut viata 39 de persoane. Atacatorul a ramas in arest preventi, informeaza Reuters.

Un al doilea cutremur a avut loc, in Romania, in decurs de sase minute. Este al treilea seism de miercuri, cel mai mare avand o magnitudine de 5

UPDATE: Un al treilea seism a avutt loc miercuri, la ora 17:14, de aceasta data a fost de 3 magnitudine, si s-a produs la adancimea de 120 km, conform infp. ro. Un nou cutremur a avut loc miercuri, cu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )