Libnet.ro
UNICEF

16:30

Autorul atentatului din Franta avea dosar pentru radicalizare din 2006. CINE i-a cazut victima in atacul terorist

Antena3 Antena3,
Autorul atentatului din Franta avea dosar pentru radicalizare din 2006. CINE i-a cazut victima in atacul terorist

Serviciile de informatii i-au intocmit in 2006 un dosar pentru radicaliare presupusului autor al atentatului comis vineri in Isere, care se afla in legatura cu miscarea salafista, a anuntat vineri ministrul. continuă pe Antena3

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Atentatul din Franta: Presupusul terorist, sofer la o firma de distributie

Presupusul autor al atacului terorist din Franta de vineri ar fi un musulman, sofer la o firma de distributie, drept urmare nu a starnit nicio suspiciune cand a intrat in uzina de produse chimice, vehiculul avand.

Proteste violente ale soferilor de taxi din Franta impotriva Uber

Soferii de taxi din Franta au blocat drumurile la aeroporturile din Paris si soseaua de centura in jurul orasului, intr-un protest impotriva Uber, determinandu-i pe politisti sa traga cu gaze lacrimogene, informeaza BBC.

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care avea contract cu primaria suma de 2,5.

Victor Ponta: Sunt profund indignat de atentatul din Franta

Premierul Victor Ponta se arata indignat de atentatele comise in dupa amiaza zilei de vineri in Franta. Sunt profund indignat dupa atentatul de la Isere. Sprijin pentru Franta in aceste momente de mobilizare.

Bogdan Aurescu, despre atentatul din Franta: Arata necesitatea imperativa de a spori eforturile globale pentru a actiona contra terorii

Ministrul roman al Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, vorbeste despre atentatul terorist comis vineri in Franta, in Isere, si afirma ca arata necesitatea sporirii eforturilor globale impotriva.

Darius Valcov, urmarit penal de DNA intr-un al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Fostul ministru Darius Valcov este urmarit penal intr-un nou dosar penal, pentru trafic de influenta, fiind suspectat ca in perioada in care era primar al Slatinei i-a cerut administratorului unei firme care .

Darius Valcov, urmarit penal in al treilea dosar, pentru trafic de influenta

Procurorii DNA au dispus urmarirea penala in al treilea dosar a fostului ministru de finante Darius Valcov, acuzandu-l pe acesta de trafic de influenta infaptuit in perioada in care era primar al municipiului Slatina.

A fost identificata victima decapitata in atacul terorist din Franta

Cadavrul barbatului decapitat astazi langa uzina de gaz din Saint-Quentin-Fallavier, Franta, a fost identificat de catre medicii legistii. El este managerul unei firme de curierat locala, dar identitatea lui nu a.

Hollande, declaratie PATIMASA despre atentatul terorist din Franta

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, vineri, ca atacul de la uzina din Saint-Quentin-Fallavier in departamentul francez Isere, a fost de natura terorista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )