Libnet.ro
UNICEF

16:31

Autostrada Ploiesti - Brasov: sectorul Predeal - Cristian va fi dat in trafic joi seara

Adevărul Adevărul,
Autostrada Ploiesti - Brasov: sectorul Predeal - Cristian va fi dat in trafic joi seara

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca joi va fi dat in trafic sectorul Predeal Cristian din Autostrada Ploiesti Brasov, de 10 kilometri, iar in acest an au fost inaugurati 90 de kilometri de autostrada. continuă pe Adevărul

Prima inaugurare din Autostrada Ploiesti - Brasov: Ciotul Rasnov - Cristian va fi dat in trafic joi

Ciotul de autostrada Rasnov Cristian, cu o lungime de 6,3 kilometri, care face parte din Autostrada Ploiesti Brasov, urmeaza sa fie inaugurat.

Se deschide un tronson din autostrada Comarnic - Brasov: Ciotul de langa Brasov va fi dat in trafic joi seara

Mica bucata din autostrada A3 aflata in constructie aproape de Brasov, intre Rasnov si Cristian, circa 6,3 km de autostrada si 3,5 km de drum de legatura cu cate doua benzi pe sens, va fi deschisa traficului joi seara, cu patru luni inainte de termen. Micul tronson de autostrada care face parte teoretic din originala A3 Comarnic Brasov a fost construit de firma romaneasca Alpenside si incepe si se termina in DN73, ocolind localitatile Rasnov si Cristian.

Bode, la inaugurarea celor 6 km de autostrada intre Rasnov si Cristian: S-au pierdut 18 ani. 42.600 de masini vor trece pe-aici in fiecare an

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat joi, la inaugurarea celor 6,3 km de autostrada dintre Rasnov si Cristian, bucatica din Autostrada Ploiesti - Brasov, ca s-a intarziat 18 ani din cauza procedurilor aberante.

Lotul de autostrada Rasnov - Cristian, dat in circulatie cu 10 luni inainte de termen

Lotul de autostrada Rasnov - Cristian, parte a tronsonului Comarnic - Brasov, a fost receptionat la finalizarea lucrarilor si dat in circulatie, joi, cu zece luni inainte de termenul prevazut in contract.

HARTA INTERACTIVA Autostrada A13 Brasov - Bacau: Care sunt variantele de traseu propuse pentru una dintre autostrazile care sa lege Moldova de Ardeal

Autostrada A13 de la Brasov - Bacau, una din cele doua autostrazi in plan care sa traverseze Carpatii Orientali si sa lege Moldova de Transilvania, ar urma sa aiba undeva intre 150 si 170 de km, in functie de traseul stabilit. in acest moment, proiectantul analizeaza cinci variante de traseu. HotNews. ro a pus traseele pe o harta interactiva pentru a vedea in detaliu pe unde ar putea trece viitoarea autostrada.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )